Krisztina Palace


A multinacionális vállalat érkezése fellendülést ígér nemcsak a belbudai irodaházban székelő Leroy étteremlánc tulajdonában lévő, a vendéglátáson túl összetett művészeti koncepciót megvalósító Depo814 étteremnek, hanem az egész városrésznek.

A Krisztina Palace irodaházat 2009-ben vásárolta meg a kereskedelmi ingatlanszektorban több mint 45 éve befektetőként, vagyonkezelőként és bérbeadóként is egyaránt aktívan működő Union Investment, mely portfoliójába világszerte 320 ingatlan tartozik, közel 20 milliárd euro értékben. A hamburgi székhelyű ingatlankezelő megbízásából az irodaépület üzemeltetését és bérbeadását az AIG/Lincoln koordinálja. A sikeres AIG/Lincoln jelenleg 340 ezer m2 területet kezel Magyarországon.

A portfóliójába tartozó, modern építészeti megoldásokkal rendelkező, elegáns munkakörnyezetet biztosító Krisztina Palace-ban 16 ezer m2 bérbe adható irodaterületet kínál, melyből a Johnson & Johnson, szerződésének megfelelően, közel 4000 m2-t bérel ez év második felétől. Így a főként egészségügyi termékek és gyógyszerek előállításával foglalkozó Johnson & Johnson amerikai multinacionális vállalatcsoport 2013 júliusától a Krisztina Palace legnagyobb alapterületen működő bérlőjévé válik. A belbudai lokációjú, karakteres irodaépület teljes felső szintjét és további két emelet egy-egy részét veszi használatba a cégcsoport több mint 200 alkalmazottja, ily módon már közel 50%-os az épület bérbeadottsága.

A nyár közepére tervezett beköltözésig megvalósul a Johnson & Johnson igényeihez illeszkedő irodák kialakítása, az ehhez szükséges átalakítások azonban már áprilisban megkezdődtek. 

Első lépésben egy különleges igényeket kielégítő konferenciatermet alakítottak ki, amelyet az előzetes tervek szerint a már júniusban átadnak az új bérlőnek.
A Krisztina Palace üzemeltetői lelkesen várják az irodaház jelenlegi bérlői, - a neves Leroy étteremlánc rendhagyó, étterme a Depo814, és a 100%-ban magyar tulajdonú, két amerikai bútormárka kizárólagos importőre, a Flairspring enteriőr designer cég mellé - az amerikai tulajdonú vállalat hazai alkalmazottait.

 

Forrás: AIG Lincoln