A Bérlő 2013. június 1-jétől majd 200 négyzetméteren elhelyezkedő új bemutatótermében várja az AVON termékek iránt érdeklődőket, a termékeket értékesítő, illetve vásárló Tanácsadókat, Koordinátorokat. A vállalat által kontaktpontnak elnevezett bemutatóteremben a látogatók megtekinthetik az AVON termékeit, sőt ki is próbálhatják a színes termékpaletta kínálatát. A kontaktpont ezen felül a vállalat PR aktivitásai és különböző szakmai tréningek helyszínéül is szolgál majd a jövőben, ahol a Tanácsadók fejleszthetik, tökéletesíthetik tudásukat a szépségipari újdonságokról és termékekről.

Hentes Ildikó, az AVON Cosmetics Hungary Kft. Indirect Sourcing Menedzsere elmondta, hogy „hosszas keresés után esett a választásunk az Aréna Corner Irodaházban található üzlethelyiségre, amely megfelelő méretű kirakatával, színvonalas belső tereivel, kiváló megközelíthetőségével és rugalmas feltételeivel megfelelt a tervezett bemutató iroda elvárásainak.”

„Az Orco Property Group nagy örömére szolgál, hogy a világ egyik legnagyobb direkt értékesítő vállalatát köszöntheti az Aréna Corner bérlői között.” - hangsúlyozta Vojnár Zinaida, az ORCO magyarországi bérbeadási és marketing vezetője.

Az Aréna Corner irodaépülete a VIII. kerületben, a város egyik legforgalmasabb csomópontjában, a Kerepesi-Hungária körút által határolt területen helyezkedik el. Rendkívül gyorsan megközelíthető tömegközlekedéssel, illetve autóval a város legtöbb pontjáról.
A 47.000 m2 alapterületű irodakomplexum számos előnyei közé tartozik az őrzött mélygarázs, a rugalmas, hatékony kialakítású irodaterek, a 24 órás recepció szolgálat, a belső kert és teraszok, valamint számos szolgáltatás, köztük étterem és kávézó házon belül. A jelenleg rendelkezésre álló bérelhető irodaterület 24.200 m2, valamint 3.800 m2 kereskedelmi terület.

 

ORCO