Az ERSTE Nyíltvégű Ingatlan Befektetési Alap tulajdonában lévő A+ kategóriás Váci úti kereskedelmi ingatlant a Horizon Development fejlesztette, és kezelte annak teljeskörű bérbeadását.

A több nemzetközi díjat is elnyert fenntartható irodaház nem csak helyet ad a Daikin Hungary vadonatúj bemutatótermének, de maga az épület is Daikin hűtő-fűtő rendszerekkel működik. A Promenade Gardens felülethűtését és -fűtését megbízható és energiahatékony Daikin folyadékhűtők és VRV-hőszivattyúrendszerek biztosítják.

Ahogyan Zuggó Balázs, a Daikin Hungary ügyvezető igazgatója rámutatott: „A Horizon Developmentben tökéletes fejlesztési partnerre, a Promenade Gardens irodaházban pedig bemutatótermünk számára ideális helyszínre találtunk. Rendszereink nem csak az épületben tapasztalható optimális hőérzethez járulnak hozzá, de meghatározó szerepet játszanak az ingatlan kiemelkedő műszaki- és fenntarthatósági szintjének elérésében is. Ez a lokáció volt számunkra a leginkább preferált, és üzleti lépésként is logikus volt itt kialakítanunk azt a világszínvonalú bemutatótermet, ahol ügyfeleink vonzó és autentikus környezetben, közelről ismerhetik meg hűtő-fűtő rendszereinket. Legközelebbi hasonló bemutatótermünk ausztriai zászlóshajó üzletünkben, a Shopping City Südben található. Az eredetileg április végére tervezett megnyitás a járványhelyzet miatt május 20-ra tolódott. Mindennapi rutinunkba új higiéniai sztenderdeket vezettünk be, hogy ügyfeleink számára a legbiztonságosabb vásárlói környezetet biztosíthassuk.”

Bihari Máté, a Horizon Development Bérbeadási Menedzsere szintén méltatta a kölcsönösen előnyös együttműködést: „Ingatlanfejlesztő cégünk felismerte a hozzáadott értéket a Daikin Hungary-vel való szakmai kollaborációban, amely már a Promenade Gardens komplex gépészeti rendszereinek kezdeti, tervezési stádiumában elindult. A két cég közötti kapcsolat kiteljesedett, amióta a Daikint immár retail bérlőként is üdvözölhetjük az épületben.”

Az ERSTE Asset Management Igazgatótanácsának elnöke, Pázmány Balázs FRICS hozzátette: „100%-ban bérbeadott prémium ingatlanunk, a Promenade Gardens az ERSTE irodaportfólió ékköve. Nagy örömmel köszöntöm a Daikin Hungary-t épületünkben, és további üzleti sikereket kívánok a cégnek az újonnan megnyitott bemutatóteremben.”

 


Horizon Development