A cégcsoport fókuszált márkaépítési célkitűzései, valamint a folyamatban lévő ingatlanprojektekhez kapcsolódó komplex kommunikációs feladatok indokolttá tették, hogy a PR és marketing terület fokozott hangsúlyt kapjon a szervezeten belül.


A DVM group marketing és PR igazgatói pozícióját 2014. januárjától Rézműves Ildikó tölti be, aki ezt megelőzően közel három évig egy nemzetközi ingatlanfejlesztő cég, a Skanska Property Hungary kommunikációs és marketing szakértőjeként látott el hasonló feladatkört. A több szektoron átívelő, releváns nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakember a DVM group csoportszintű és projekt-specifikus marketing, PR és kommunikációs támogatását tekinti elsődleges feladatának.


A bővülés hátteréről Kovács Attila ügyvezető partner az alábbiakat mondta el:
„Az újonnan definiált feladatkör részfeladataival korábban egy erre szakosodott külsős céget bíztunk meg, azonban a cég szerkezetében végbement belső változások, az új projektek, és a folyamatos növekedés szükségessé tette, hogy ezt a rendkívül fontos területet belső, professzionális kollegára bízzuk.  Nem találhattunk volna erre jobb és alkalmasabb személyt, mint Rézműves Ildikót, akinek mind eddigi tapasztalata, mind a DVM group jövőjével kapcsolatos PR és marketing tervei tökéletes összhangban vannak a cégcsoport ambícióival.”

 

DVM Group