Újabb bérlőkkel írt alá hosszú távú megállapodást a TriGranit Management Corporation (TGM) kezelésében lévő WestEnd Offices leasing csapata. Az Air China Légitársaság első magyarországi fióktelepét nyitott meg az irodaházban, és nyár végén érkezett a Titán Rent Magyarország Kft is. A két új bérlővel így a WestEnd Offices kihasználtsági szintje 92 százalék fölé nőtt. Továbbá két nagy bérlő, a Servier Gyógyszergyártó cég és az Unisys Informatikai vállalat is meghosszabbította szerződését az irodaházban.

Az Air China Nemzetközi Légiforgalmi Társaság hosszú távú bérleti szerződést írt alá a Budapest központjában lévő WestEnd Offices Irodaházzal. Ázsia egyik legnagyobb légitársasága jelenleg 18 országban van jelen. A cégcsoport közel 200 négyzetméteres területet vett bérbe a B torony 6. emeletén.

„ Nem volt egyszerű a döntés, hosszas keresés előzte meg a megállapodást. Számos szempontnak kellett megfelelnie az irodaháznak. A kiválasztásban az iroda kiváló elhelyezkedése, megközelíthetősége, és rugalmas ügyvitele játszott szerepet– mondta Yan Jianshu az Air China Magyarországi ügyvezetője. 

Új bérlőként érkezik az irodaházba a kamion bérbeadással foglalkozó Titán Rent Magyarország is, akik nyár folyamán foglalják el 71,8 négyzetméteres irodaterületüket az „A” épület 6. emeletén. A két tranzakció az Eston International közvetítésével jött létre.

Az új bérlők mellett két bérlő is hosszabbított idén nyáron, ami jó visszajelzés a TGM számára ügyfél elégedettség szempontjából.  A globálisan 20.000 munkatársat foglalkoztató Unisys informatikai cég összesen több mint 5000 négyzetméter irodaterületet bérelt ki hosszú távra a szerződéshosszabbítás keretében. A Servier gyógyszeripari vállalat, aki már 15 éve bérel irodaterület a B torony 3. emeletén, nyártól pedig további 5 évre hosszabbította meg a szerződését. A szerződés hosszabbítás keretein belül az cég által használt irodaterületek megújultak, munkavállaló barát közös terek jöttek létre valamint kialakításra került kizárólagos tetőkert a cég dolgozóinak.

„Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy az Air China Légitársaság a WestEnd Office-t választotta a magyarországi piacra lépéséhez. Az új szerződések mellett kiemelkedően fontosak számunkra szerződéshosszabbítások. A TriGranit Management igyekszik szélesíteni a bérlői igények alapján a szolgáltatások körét, ilyenek például a kerékpáros zuhanyzók és öltözők. Minden TriGranit irodaház hatékonyan kialakítható belső térrel és energia hatékony megoldásokkal rendelkezik - mondta Dömötör Mónika, az irodaházak Leasing Managere.


Az Air China Légitársaságról  

Az Air China a Kína állam tulajdonában lévő kereskedelmi légitársaság, melyet 1988-ban alapítottak. A légitársaságnak jelenleg 540 repülőgép van a tulajdonában, 225 belföldi és 71 nemzetközi útvonalat kínált az utasainak 32 ország 159 városában. Az Air China volt a 2008-as olimpiai játékok hivatalos légitársasága.

A Servier Hungária vállalatról

Az 1954-ben Dr. Servier által létrehozott vállalat az első számú független francia gyógyszeripari csoport. A második legnagyobb francia gyógyszercég a világon 140 országban van jelen. Világszerte 21 000 alkalmazottat foglalkoztat, melyből 3000 a kutatás-fejlesztésben vesz részt.

Az Unisys Hungary vállalatról

A Unisys az egész világon működő, információtechnológiai szolgáltatásokat és megoldásokat biztosító nagyvállalat, amely több mint tizenöt éve a magyar informatikai piac egyik legismertebb szereplője. A vállalat a 2007-es év elején nyitotta meg budapesti centrumát, amely jelenleg 700 főt foglalkoztat létszámuk a pécsi iroda megnyitásával tovább bővült.
 
A Titán Rent Magyarország Kft.-ről 

Titán Rent Magyarország Kft. 3 éve alapították azzal a céllal, hogy professzionális, valamint értékteremtő megoldást kínáljanak a hazai és külföldi szereplőknek a kamion bérbeadás területén. Jelenleg a cég 50 ügyfélnek több mint 160 eszközt biztosít Európa szerte. 


A TriGranit Management-ről

A TriGranit Management Zrt-t (TGM) 1994 alapították a TriGranit Fejlesztés leányvállalataként. A több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező TriGranit teljes körű ingatlanfejlesztési és -kezelési szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek. A TGM jelenleg 14 országban van jelen Közép- és Kelet-Európában, a Kaukázus régióban, Észak-Afrikában, a Közel- és Távol-Keleten, illetve Kínában A vállalat több mint 3 milliárd euró értékű portfólió kezelését végzi, 1.600.000 négyzetméternyi területet üzemeltetve. A portfólióba tartozó létesítmények évente több mint 64 millió látogatót fogadnak, és a vállalat több mint 1500 nemzetközi bérlő sikeréhez járul hozzá – ennek köszönhetően Európa egyik legnagyobb és legismertebb vezető szereplője az iparágon belül. A TriGranit által üzemeltetett házak közül az egyik legjelentősebb a WestEnd City Center, amely a megváltozott gazdasági környezetett ellenére is folyamatosan növeli a látogatók számát és 100 százalékos kihasználtsági rátával üzemel már évek óta. A TriGranit Management üzemelteti Magyarországon továbbá a Budapest Arénát, a Művészetek Palotáját, és a Millenium Irodaházakat is.

 

Trigranit