Az utóbbi hónapok pozitív ingatlanpiaci hangulatát erősítették meg az úgynevezett központi üzleti negyed, azaz a Central Business District (CBD) területén található GLL Real Estate Partners budapesti portfolióhoz tartozó irodaházak, mint a Bank Center és a Roosevelt 7/8 Irodaház. A Roosevelt 7/8 három új bérlővel - a pénzügyi, üzleti szaktanácsadás és IT szektorokból- és egy meglévő irodaterület - a bank és biztosítási szektorból- bővítésével a budapesti átlagot meghaladva, elérte a 92% feletti bérbeadottsági szintet.

Az egyik piacvezető, nemzetközi hírügynökség irodája a közelmúltban nagyszabású átalakításon esett át a Roosevelt 7/8-ban

A müncheni alapítású GLL Asset Managere, Balázs Bence szerint nő az igény a minőségi irodai szolgáltatások iránt. A tapasztalatok alapján a kiváló lokáció, jó megközelíthetőség és az épített környezet nyújtotta kényelem egyre több bérlő számára fontos, akik - racionális keretek között- az átlagosnál kicsivel magasabb költséget is hajlandóak viselni. A GLL által üzemeltetett prime irodaházak kihasználtsága a prémium bérleti költségek ellenére is átlag feletti. Jelenleg mind a Roosevelt 7/8, mind a Bank Center 92% feletti kihasználtsággal működik.

A Roosevelt 7/8 irodaház a főváros központi üzleti negyedében egy kiváló elhelyezkedéssel bíró, jó láthatóságot élvező, magas presztízsű, többségi iroda funkcióval és számtalan minőségi szolgáltatással rendelkező irodaház, mely elkötelezett az energiahatékony megoldások iránt. Az élesedő versenyhelyzetben az irodaháznak is minél hatékonyabban, kreatívabban kell kiszolgálni a bérlői igényeket, éppen ezért a folyamatos beruházások és az elsőrangú property management szolgáltatás mellett az irodaház tavaly hűségprogramot indított, hogy tovább gazdagítsa a szolgáltatások körét.

A Roosevelt bérlői az irodaház egyedülálló kezdeményezésének keretében jelenleg több mint ötven étteremben, kávézóban, szakboltban és különböző szolgáltatóknál vehetnek igénybe egyedi kedvezményeket. A bérlői igények teljes körű kiszolgálása érdekében a Roosevelt piackutató csapata a nyár elején véleménykutatást végzett, amely alátámasztotta, hogy a Roosevelt-kártya tulajdonosai nagy örömmel fogadták a különleges programot és egyre szélesebb körben veszik igénybe a kártyával elérhető kedvezményeket. A kutatás során számos érdekes információt, tippet kapott a bérlőktől az irodaház menedzsmentje, melyeket figyelembe véve bővíti tovább a hűségprogram kínálatát, hogy tovább szélesítse a bérlők kényelmi szolgáltatásait az irodaház falain kívül.


A hűségprogramról bővebben az alábbi linken olvashat:
http://www.roosevelt-budapest.com/nc/news/

 

Pro-Ducatio