A Resource Property Awards életműdíját idén Varga Mihálynak, a KÉSZ Cégcsoport alapítójának és elnökének ítélte a Portfolio.hu és a Resource IngatlanInfó szerkesztősége. A díjjal a szervezők azt a szakmai és üzleti karriert szeretnék elismerni, amely többek között létrehozta Magyarország és Közép-Európa legmeghatározóbb ingatlanfejlesztő vállalatát.

Varga Mihály 1982-ben édesapjával alapította a KÉSZ-t, mely jelenleg Magyarország egyik legmeghatározóbb építőipari cégcsoportja. Varga Úr 5 gyermek édesapja, 6. gyermeke a KÉSZ. Magát innovátornak, megszállott alkotónak vallja, ezt bizonyítják építőipari mestervizsgái is, melyeket egyetemi tanulmányai után szerzett meg. Legnagyobb értéknek az embert, és az emberben rejlő tudást tekinti, mely meghatározza a KÉSZ sikerét is. Megrögzötten hisz az utánpótlásban, az új generáció és a nemzeti összefogás erejében.

A Green House irodaház lett az év projektje. A Skanska fejlesztésében megvalósult 'A' kategóriás, LEED Platinum tanúsítvánnyal rendelkező ("zöld" minősítési rendszer) Green House a Kassák Lajos, Tüzér és Lőportár utcák által határolt területen található. A 17 800 négyzetméteres, 2012. december közepén átadott irodaház az év legnagyobb ingatlanfejlesztői dobásának számított. Az irodaház bérbeadottsága az átadás után 8 hónappal már 93%-os volt.

 

Zempléni Kommunkáció