Az A+ energia besorolású bevásárlóközpont Győr nyugati részén, az M1-es autópálya lehajtó közelében helyezkedik el, sokszínű bérlői mixének köszönhetően pedig mindenki megtalálja az igényének megfelelő üzletet. A 20 kereskedelmi egységgel büszkélkedő Dunacenter bevásárlóközpont évek óta jó bérbeadottsággal rendelkezik, 2009 októberi megnyitása óta stabil szereplője a város ingatlanpiacának. Az eladót a Colliers International képviselte az ügylet során.

Gulyás Ede, a CA Immo ügyvezetője: Iroda funkciójú kereskedelmi ingatlanok specialistájaként az évekkel ezelőtt Magyarországon is elkezdett portfóliótisztítás utolsó lépése a Dunacenter értékesítése. A gazdasági mutatók élénkülésével párhuzamosan az elmúlt években folyamatosan tapasztaltuk a kereskedelem fellendülését, melyet kihasználva új szerződéskötések és meglévő szerződéseink hosszabbítása révén a bérlőinkkel szoros együttműködésben stabilizáltuk a bevásárlóközpont működését. Biztosak vagyunk benne, hogy ez egy jó alap az Indotek számára a sikeres működéshez és a jövőben történő további üzletfejlesztéshez, melyhez sok siker kívánunk!

Jellinek Dániel, az Indotek Group vezérigazgatója és többségi tulajdonosa:

Társaságunk az elmúlt években egyre számottevőbb szereplőjévé vált a hazai kiskereskedelmi ingatlanpiacnak. Tranzakcióink során mindig nagy hangsúlyt fektettünk azokra az épületekre, amelyeknél megfelelő ráfordítás mellett jó lehetőséget láttunk az értékteremtésre. Arra törekszünk, hogy a portfóliónkba került bevásárlóközpontokat a legújabb piaci trendek szellemében korszerűsítsük, egyúttal pedig újra is pozicionáljuk őket annak érdekében, hogy a helyi közösségeket minél hatékonyabban kiszolgálhassuk. Ennek jegyében fejeztük be 2018 májusában a Csepel Plaza korszerűsítését és indítottunk hasonló fejlesztéseket az elmúlt hónapokban Zalaegerszegen és Sopronban. A későbbiekben további felújítások várhatók Debrecenben, Szegeden, Székesfehérváron és más városokban található bevásárlóközpontjainkban is.

A győri Dunacenter jó elhelyezkedésével és magas bérbeadható területével nagyon is beleillik ebbe a képbe. A célunk, hogy a létesítmény a 21. századi elvárásoknak megfelelően korszerűsítsük és üzemeltessük, a bérlők és a központba látogató vásárlók együttes megelégedésére.


A bevásárlóközpontról:
•    16 500 négyzetméter bérbeadható terület
•    655 db ingyenes parkoló
•    2009 októberében átadott
•    A+ energia besorolás
•    Belváros és az M1-es autópálya a közelben

 

Indotek Group    CA IMMO