Munkája jelentősen hozzásegítette a C&W-t piacvezető pozíciójához. Tamara a C&W képviseletében bérbeadó és bérlőképviseleti feladatokat is ellát.

Tamara olyan jelentős megbízásokon dolgozik, mint például az Óbuda Gate irodaház (15,000 m2), a Krisztina Palace (15,000 m2), a Capital Square (33,000 m2), a Haller Gardens (34,000 m2), a WEBC (15,000 m2), a Margit Palace (17,000 m2) és a MOM Park irodák (19,000 m2) bérbeadása, emellett több, olyan jelentős bérlőt is képviselt, mint a Vodafone, Fiat stb.

Tamara a Pécsi Tudományegyetemen szerezte közgazdász, mester fokozatú diplomáját.

David Johnston MRICS, a C&W budapesti irodabérbeadási csapatának vezetője elmondta: “Örömmel tölt el Tamara kinevezése, mely az elmúlt években nyújtott kemény munkájának eredménye. A C&W továbbra is a legkiemelkedőbb szakemberekkel dolgozik a piacon, és Tamara is közéjük sorolható.”

Szántó Tamara, a C&W budapesti irodájának főmunkatársa hozzátette: “Nagy megtiszteltetés számomra ez a kinevezés és nagyon várom a további közös sikereket. Biztos vagyok benne, hogy a folyamatos aktív együttműködés a csapattal, tovább erősítheti a C&W piacvezető pozícióját a budapesti irodapiacon.”

A C&W több, mint 460,000 négyzetméter modern irodaterület kizárólagos és  közös-kizárólagos bérbeadó ügynöksége, melybe olyan nemzetközi és helyi ügyfelek épületei tartoznak bele, mint az Atenor, a Union Investment,a Deutsche Wealth and Asset Management, a CA Immo, a ConvergenCE, a CPI, az AEW Europe, az Immobilia, a Heitmann, a Trigránit, a Stena, az Immofinanz, az AXA és a Diófa Alapkezelő.

 

Cushman