A kiválasztási folyamat ezután rendkívül rövid időt vett igénybe: a bérleti szerződés részleteinek egyeztetése már szeptember első hetében elindult, az új irodaterület elfoglalására pedig október 1-én sor került. Az ügylet során az Eston az épület bérbeadóját képviselte.

Salamon Adorján, az Eston International Zrt. vezérigazgatója elmondta: „Mindig szem előtt tartjuk, hogy ügyfeleink számára a lehető legrövidebb idő alatt találjuk meg a keresett ingatlant. Ebben nagy szerepe van kollégáim átfogó piacismeretének és lendületes munkavégzésének. A mostani tranzakció kivételesen gyors sikeréhez szükség volt továbbá a bérbeadó és a bérlő rugalmasságára, amit ezúton is szeretnék megköszönni.” A cégvezető hozzátette: „Cégünknél a csapatmunkának nagy hagyománya van, ebből ügyfeleink napról napra profitálnak. Legyen szó az irodakialakítás és a költözés teljes projekt menedzsmentjéről, a kiválasztott irodaépület közelében extra parkolóhelyek felkutatásáról, a végleges iroda kiépítéséig ideiglenes bérlemény biztosításáról vagy akár SOS székhelyáthelyezésről, az Eston megbízhatóan szállítja az ingatlanos megoldásokat.”

A Szabadság tér 14 irodaház Budapest egyik legszebb egyben legfrekventáltabb helyén, az V. kerületi Szabadság téren található. A patinás épület közvetlen környezete a magyar politikai, gazdasági és kulturális élet központja is, a magyar Parlamenttel, a Magyar Nemzeti Bankkal és egyéb banki valamint közigazgatási épületekkel. Az ingatlan kivételes esztétikai és építészeti színvonalat képvisel, jelenleg két nagyobb, egybefüggő terület érhető el, melyek közül a nagyobb méretű (600 négyzetméteres) panorámával is rendelkezik.

 

OGH