A RoseVille egy egyedülálló irodaépület, amely Észak Buda területén található, bruttó bérbeadható területe 15 500 négyzetméter, és 2023 nyarán adták át. A bérlők között szerepelnek többek között olyan nemzetközi cégek, mint a Veeva Systems, a L'Oréal és a Red Bull. Ennek a modern létesítménynek az értékesítése bizonyíték az Atenor elkötelezettségére a prémium helyeken található magas minőségű, fenntartható ingatlanprojektek iránt. A vevő egy magyar ingatlanbefektetési alap, amelyet nemzetközi befektetők alkotnak.

"Míg a szektor lassulással néz szembe, az Atenor képes volt egy befektetőknek vonzó lehetőséget etést ajánlani a bérlők és befektetők fejlődő igényeivel összhangban álló, kiváló minőségű fenntarthatósági szempontból. Ez az ügylet jelentős eredmény cégünk számára, és erősíti piaci pozíciónkat a magyar ingatlanpiacon", mondta Stéphan Sonneville, az Atenor vezérigazgatója.

"Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az iO Partners tőkepiaci csapata sikeresen azonosított egy vevőt és új befektetőt hozott a magyar piacra" - kommentálta Furulyás Ferenc, az iO Partners Hungary ügyvezető igazgatója. Az Atenor a RoseVille irodaépület értékesítésére a CBRE és az iO Partners ögynökségeket bízta meg.

 

Atenor