A bérlői szerződések sikeres meghosszabbításának tekintetében az élen a két legjelentősebb irodaház, a Globe13 és a Haller Gardens járnak, ez utóbbi irodaépület az új bérlői szerződéseknek és a bővülésnek köszönhetően szinte teljesen megtelt. Összesen hét új bérlővel bővült a Globe3 és az Árpád Center irodaház is, ez a két irodaépület különösen népszerű a magyar kis- és középvállalkozások körében, amelyet a rugalmasan alakítható irodaterek és megoldások miatt is választanak.

“A fél év alatt 40 000 m2 területre aláírt bérleti szerződés, illetve hosszabbítás nagyszerű eredmény a budapesti irodapiacon – mondta Nagy Viktor, az vállalat működéséért felelős country menedzsere. A legtöbb épületünk kiváló helyszíneken található – a városközpontban és egyéb, az ügyfelek által kedvelt városrészekben – megalapozva ezzel jelenlegi sikereinket.”

A BREEAM In-Use tanúsítványok megszerzésének fontos szerepe van a sikeres bérleti szerződések megkötésében, amelyet három budapesti irodaépület – a Szépvölgyi Business Park, a Greenpoint7 és a Central Business Center – ebben az évben már megkapott. Most két újabb IMMOFINANZ irodaház szerezte meg ezt az elismerést, mind a Haller Gardens-t, mind az Átrium Parkot, “Nagyon jó” minősítéssel értékeltek. A bérlők számára egyre nagyobb a jelentősége annak, hogy az iroda, amelyben dolgoznak környezettudatos épületben legyen, tehát a budapesti irodapiacon a bérlemény kiválasztásánál mára egy fontos szempont lett. Budapesten az IMMOFINANZ által kínált bérbeadható irodaterület többsége rendelkezik ezzel a rangos nemzetközi elismeréssel.

 

IMMOFINANZ