Szeptemberben először Debrecen, majd Kecskemét rendez egy-egy régiós viadalt. Az egyes színhelyeken a legjobb 4 közé kerülő párosok a Park Tenisz klub 12 pályáján mérik össze tudásukat. Az október 1-i országos döntőn első helyet és egyben bajnoki címet megszerző páros lesz a 2016. évi UNIQA Manager Open győztese.
  
Hámori Tamás, a Manager Open alapító-versenyigazgatója a Corinthia Hotelben tartott sajtótájékoztatón azt hangsúlyozta, hogy siker titka az, hogy két nagyon jó dolgot tudtak ötvözni: a tenisz – függetlenül a divatoktól – nem csupán az egyik legelegánsabb sportág, amely szinte bármely életkorban örömet okoz művelőjének, de a mérkőzések egyúttal kiváló alkalmat teremtenek a meglévő barátságok, üzleti kapcsolat ápolására, újak alapítására.

Nyulász András a Menedzserszövetség főtitkára a szép számmal egybegyűlt érdeklődőnek, támogatónak és üzletembereknek arról beszélt, hogy a Szövetség a hagyományos Év Menedzsere Díj révén talán ismertebb a közvélemény előtt, de a Manager Open teniszbajnokság mára olyan rangos társasági és egyben sporteseménnyé vált, ahol évről évre egyre többen teszik próbára ügyességüket, veszik elő az esetleg már régóta nem használt ütőt. Nyulász András szerint nagyon kicsi a lemorzsolódás: aki egyszer benevezett, az szinte biztos, hogy egy év múlva is indul a Manager Opennen.

Polányi Zoltán az UNIQA Biztosító értékesítési főigazgatója arról beszélt, hogy az általa képviselt cégnél fontosnak tartják az egészséges életmódot, a sport és a sportolás népszerűsítését és ezért is vállalták fel örömmel a hasonló célokat kitűző, az ország főbb régióit lefedő Manager Open kiemelt támogatását.

Az irodakereso.info, illetve a raktarkereso.info is támogatja a Manager Opent. Harkácsi István ügyvezető tulajdonos szerint elsősorban azért, mert "ez a partnereink számára is egy remek alkalom a kapcsolatépítésre".


Rozsnyai Gábor