A portál elsődleges célja, hogy intelligens kommunikációs platformján keresztül az irodaház tulajdonosok, bérbeadók - kezükbe véve a kormányt - akár folyamatos, irányított és könnyedén nyomon követhető PR és kommunikációs tevékenységet folytassanak az irodát keresőkkel, meggyorsítva üres irodaterületeik kiadását, növelve ezáltal irodaházaik ismertségét.

Az oldal irodakereső platformja nem feledkezik el az irodát keresők, bérlők igényeiről sem. A portál professzionális keresője lehetőséget biztosít az irodaházak kategória (A B C kategória, zöld, azonnali iroda, lakás iroda, eladó irodaház), lokáció, terület, bérleti díj szerinti keresésére, szűkítésére. A dinamikus kereső mellett a portál több egyedi fejlesztésű funkciója megkönnyíti az irodakeresést, a megfelelő iroda megtalálását, ugyanakkor „nem engedi el” a potenciális bérlő kezét, ha esetleg nem találná meg új irodáját, vagy elbizonytalanodna a keresés folyamán.

Az irodakereső portálok világában egyedülállóan nagy hangsúlyt fektetnek az oldalaik a regisztrált irodaházak adat menedzsmentjére is. Egy professzionális adatfigyelő rendszer folyamatosan tájékoztatja a partnert, milyen adat is hiányzik még regisztrált irodaháza kapcsán, továbbá milyen kommunikációs eszközöket nem használt fel, hogy minél gyorsabban elérje célját, azaz kiadja irodáit.


„A változások korát éljük! Változik, átalakul a gazdaság, az ingatlanpiac, változnak a szokások. Ma már nem elég egy jó irodaház, jó lokációval, hogy garantált legyen a gyors bérbeadás, hogy az adott épületet válassza az irodát kereső a piacon lévő hasonló házak közül. Több kell! Több kell, mint kiadó irodák jó lokációval, kedvező bérleti díjért. Egy irodaháznak is kell ma már a jó cégér. Tudatos, tervezett kommunikáció, reklám, a megfelelő fórumon és eszközökkel, mely megteremti az irodaház arculatát, márkáját, ami vonzová teszi és megkülönböztethetővé a többi irodaház között. Ezért vagyunk mi, ezért alkottuk meg a független portáljainkat és szolgáltatásait Magyarországon és további országainkban.  A portáljaink nyújtotta network, a mögötte lévő hazai és nemzetközi - ingatlan, marketing és online tapasztalat páratlan lehetőséget és rálátást kínál „országaink” irodapiaci és bérlői kínálatára, az irodapiac mozgásaira.”- emelte ki Harkácsi István, ügyvezető igazgató, partner.


Az irodakereső.info-ról
Európa egyedüli ügynökségi és fejlesztői oldaltól független, több országban jelen lévő Irodaház Kommunikációs és Bérbeadást Támogató portálhálózat magyarországi platformja, ipnone és android alkalmazással. A hálózat országai: Ausztria, Magyarország, Románia, Szerbia, Horvátország.

 

Forrás: irodakereso.info