„Talán közhelynek hat, de az ingatlan esetén az elhelyezkedés minden más szempontnál fontosabb. Számunkra partnereink, valamint osztrák és német testvérvállalatunk autópályán történő megközelíthetősége kiemelt jelentőségű szempont, ennek megfelelően már előző székhelyünk is a XI. kerület nyugati kapujában volt. Külön öröm számunkra, hogy az általunk megszokott, jól bevált városrészben találtuk meg új irodánkat, ahol családias környezetben minőségi, a modern követelményeknek megfelelő munkakörnyezetet alakíthatunk ki.” – mondta el Szabolcs Hejas, az EQOS Energie Magyarország ügyvezetője.

Melis János, a Raiffeisen Ingatlan Alap vezetője kifejtette: „A Büro Center West irodaház kiemelkedően jó ár-érték aránnyal bír, amit – ahogy azt a most lezárt ügylet is igazolja – az Eston csapata is megfelelően kommunikált. A Raiffeisen Ingatlan Alap nagy hangsúlyt fektet ingatlanai megfelelő kihasználtságának biztosítására. Az irodaház telítettsége jelenleg megfelel a piaci átlagnak, és ebben a vonatkozásban a közeljövőben további javulást várunk.”

Salamon Adorján, a bérbeadót képviselő Eston International vezérigazgatója hozzátette: „A mai irodapiacon bérbeadó irodát találni nem nehéz, de a bérlő igényei szerint finomhangolt, pénzügyi szempontból kedvező, emellett a hosszú távú használati igényeknek is megfelelő minőségi ingatlant felkutatni csak átfogó piacismerettel lehet. Büszkék vagyunk arra, hogy az EQOS Energie számára az általa megszokott és kedvelt környéken tudtunk a korábbinál színvonalasabb irodabérleményt biztosítani.”

A Büro Center West irodaház szintenként két szárnyból áll, keleti és nyugati irodáinak ablakai csendes, parkosított lakóövezetre néznek. A jelenleg még szabadon álló, mintegy 950 négyzetméteren nyitott terű és cellázott irodák kialakítására egyaránt lehetőség van; az ingatlanra a minőségi anyagok felhasználása, a hatékony térszervezés és az alacsony üzemeltetési költség egyaránt jellemző. A környéken a parkolás ingyenes, mindemellett a mélygarázsban megfelelő számú gépkocsi-beálló áll rendelkezésre.

 

Eston