A környezettudatos és innovatív szolgáltatás elindítása egyszerre támogatja a ConvergenCE fenntarthatósági törekvéseit, és szélesíti a bérlők számára nyújtott kényelmi szolgáltatások palettáját. A CityZen megkapta a BREEAM „Excellent” minősítést.

A CityZen Irodaházban megnyíló új autómosót a 100 százalékban magyar tulajdonú, környezetbarát franchise, a Greenline Clean üzemelteti, amely úttörő vállalkozás a víztakarékos autómosási és -ápolási technológia területén. Korszerű nanotechnológiás tisztítószereivel autónként mindössze 1 liter víz felhasználásával biztosítják a járművek magas színvonalú tisztítását és védelmét.

Maróti Árpád, a Greenline Clean alapító tulajdonosa szerint számos előny származik abból, hogy a Greenline Clean Budapest egyik legkiválóbb elhelyezkedésű, zöld irodaházában szolgáltathat: „A frekventált Váci úton található CityZenben még több autótulajdonosnak válik elérhetővé a fenntartható autómosás. Ez már önmagában nagy lépés a zöldebb jövő felé, hiszen a hagyományos autómosók akár 150-200 liter vizet is elhasználnak autónként, azaz mi naponta megtakarítjuk egy kisebb magyar település egynapi ivóvízellátását.”

Beke Bettina, a ConvergenCE bérbeadási menedzsere a tranzakció kapcsán hangsúlyozta: „Örülünk, hogy egy zöld irodaházban olyan zöld szolgáltatóval alakíthatunk ki partnerséget, amely egyaránt kézzelfogható előnyt biztosít bérlőinknek és környezetünknek. A továbbiakban is keressük azokat a fenntartható megoldásokat, amelyekkel kiszolgáljuk bérlőink környezetbarát megoldások iránti igényeit, egyúttal erősítjük a CityZen környezettudatos pozícióját.”

Az A kategóriás, mintegy 12 600 négyzetméteres bérbeadható területű CityZen irodaház Budapest egyik legkeresettebb üzleti negyedében, a XIII. kerületi Váci úti irodafolyosó szívében helyezkedik el kiváló adottságokkal és megközelíthetőséggel. A CityZen BREEAM „Excellent” környezettudatos minősítése révén a környék legzöldebb irodaházai közé tartozik. Az épületben működik Frei kávézó, SPAR üzlet, illetve a Doktor24 magánklinikája is.

A CityZenben júliusban debütáló autómosó a ConvergenCE belvárosi ACADEMIA irodaházban már bizonyított. A 2023 januárjában megnyílt Greenline Clean az ökobarát autómosó szolgáltatások belvárosi etalonja. A teljesen digitalizált, applikációalapú szolgáltatás már több mint 50 helyszínen érhető el Magyarországon.


ConvergenCE