Két TriGranit fejlesztésű projekt, – a budapesti Millennium Városközpont, valamint a krakkói Bonarka City Center és Bonarka for Business irodakomplexumnyert különdíjat a XIX. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton. A pályázatot a Magyar Ingatlanszövetség, a FIABCI nemzetközi szervezetének magyar tagozata koordinálta A vállalat fejlesztései korábban is kiemelkedő eredménnyel szerepeltek a FIABCI World Prix d’Excellence nemzetközi versenyein, ugyanis 2006-ban a Művészetek Palotája, 2001-ben pedig a WestEnd City Center bevásárlóközpont nyert első helyezést a nemzetközi mezőnyben.


„A két különdíj elnyerését kiemelkedő eredményként könyveljük el, amely egyúttal vállalatunk kiváló teljesítmény iránti hosszú távú elköteleződését is jól mutatja. A TriGranit célja továbbra is olyan magas minőségű, „A” kategóriás irodaépületek és kereskedelmi egységek fejlesztése a közép-és kelet-európai régióban, amelyek a jövőben szintén méltóak lehetnek hasonló kiemelkedő szakmai elismerésekre. A TriGranit jelenlegi, Budapesten, Pozsonyban, Krakkóban és Katowiceben található pipeline fejlesztései, amelyek meghaladják a 120.000 négyzetméter bérbe adható területet, szintén ezt a minőséget és kiválóságot célozzák meg” – nyilatkozta Török Árpád, a TriGranit vezérigazgatója.


A vállalat Lengyelországban a krakkói „A” kategóriás irodakomplexumának, a B4B következő fázisainak fejlesztését folytatja. Jelenleg a 10.000 négyzetméter GLA területű H épület kivitelezését végzi, amely előre láthatólag 2019-ben kerül majd átadásra. Emellett az I és a J épületek előkészítése zajlik, amelyek területe egyenként szintén 10.000 négyzetméter GLA lesz. Ezen kívül a budapesti 37.300 nm GLA területű Millennium Gardens irodaház és a pozsonyi Lakeside Park 13.700 nm GLA méretű második fázisának megvalósítása indul a közeljövőben, a katowicei Silesia Offices 40.000 nm GLA területű irodakomplexuma pedig szintén előkészítés alatt áll.


A FIABCI a világ egyik legreprezentatívabb ingatlanpiaci szervezete, amely világszerte 18 országban rendezi meg nívódíj versenyeit. Magyarország a pályázaton indított projektek számát tekintve nem csupán az egyik legaktívabb szereplő, hanem a projektek minőségé tekintve is kiemelt helyet foglal el a leadott pályázatok tekintetében. A FIABCI magyarországi pályázatára, a XIX. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatra összesen 24 pályázat érkezett.

 


TriGranit