A „köztéri művészet” nemzetközi hírű képviselőiként ismert, kaliforniai Bandaloop tánccsoport eddig a világ 32 országában lépett fel, és most első ízben járt Budapesten. Különlegességük, hogy koreográfiáikat leggyakrabban felhőkarcolókon, hidakon, és más magas épületek falán adják elő. A Kálvin Square irodaházat márciusi budapesti terepszemléjük alkalmával választották ki fellépésük helyszínéül az épület központi elhelyezkedése, homlokzatának ideális adottságai, és a táncosok biztonsága szempontjából szükséges technikai feltételek megléte miatt.

 „Büszkék vagyunk rá, hogy részesei lehettünk a Café Budapest idei eseménysorozatának. A belváros egyik legfogalmasabb csomópontjánál elhelyezkedő Kálvin Square már eddig is a környék közkedvelt tájékozódási ponja és találkozóhelye volt, de ez a művészeti produkció szó szerint új perspektívákat nyitott az irodaház és a környezete, valamint a városi közösség kapcsolatában” – mondta Zeley Csaba, a Kálvin Square-t üzemeltető ConvergenCE vagyonkezelési igazgatója.

A Bandaloop látványos produkciójának köszönhetően a járókelők teljesen új oldaláról ismerhették meg a Kálvin tér ikonikus irodaházát. A kilencemeletes épület üvegablakai, amelyek mindennap óriási tükörként sokszorozzák meg a Kálvin tér színeit, fényeit és formáit, most még inkább megelevenedtek. Az irodaház körül egy pilanatra megállt az élet, a járókelők lélegzet-visszafojtva hallgatták a zenét és belefeledkeztek a Bandaloop kecsesen és dinamikusan mozgó táncosainak látványába.

A ConvergenCE a főváros számos pontján üzemeltet irodaházakat, mindenütt törekedve arra, hogy az épületek mind a megjelenésükkel, mind a szolgáltatásaikkal harmonikusan illeszkedjenek a környezetükbe, egyrészt ideális székhelyet biztosítva a bérlőknek, másrészt szolgáltatásaikkal valódi értéket nyújtva a környék lakói és a turisták számára is.  A Kálvin Square a főváros szívében, kilenc emeleten, 9500m2-en biztosít A+ kategóriájú irodákat bérlői számára. A ConvergenCE kezelésében álló épület 100% telítettséggel működik.

 

ConvergenCE