Az 1998-ban épült irodaház az elmúlt évek rekonstrukciója során épületgépészetileg és belsőépítészetileg is teljesen megújult. A felújítás első fázisában a River Estates irodaházban közel 2 millió eurós beruházással egy VRV hőszivattyús rendszer került beépítésre a hűtés-fűtés és a légtechnika kiszolgálására. Az új berendezések segítségével az irodaház „A” kategóriás szolgáltatásokat nyújt az energiafelhasználás 10-30 százalékos mérséklése mellett.


A második fázisban a River Estates recepciói és közös terei újultak meg. A kivitelezés során a modern, színes elemeket ötvözték a klasszikus eleganciával. A rekonstrukció folytatásaként pedig az épület homlokzata újul meg hamarosan.

 „A River Estates teljes műszaki és esztétikai megújítása szervesen kapcsolódik az S IMMO APM Hungary üzletpolitikájához. A Blue Cube, City Center és Twin Office Center modernizációja után az idei évben a River Estates mellett megújul a Buda Center és a Pódium irodaház is.” – nyilatkozta Sermer Katalin, az S IMMO APM Hungary ügyvezető igazgatója.


Az irodaházban jelenleg megközelítőleg 5000 nm bérelhető. A kilenc emeletes épület 4 recepcióval, 24 órás biztonsági szolgálattal, hangulatos belső kerttel, étteremmel, éjjel-nappal nyitvatartó fitness- és wellness centrummal, mágneskártyás belépéssel, rugalmas válaszfalazással, kerékpártárolóval, öltözővel, zuhanyzóval, hő- és hangszigetelt ablakokkal, 352 férőhelyes modern, őrzött mélygarázzsal várja régi és új bérlőit.

Az épület bérbeadásával a Robertson Hungary és a S IMMO APM Hungary foglalkozik.


Kérjük látogasson el honlapunkra!


www.riverestates.hu

 

Robertson