Mészáros Margaréta egy évtizede dolgozik a CBRE-nél. Központi szerepet játszott a budapesti értékbecslő és befektetési részleg felépítésében. 2005 és 2008 közt mindkét területet vezette, majd az ingatlanbefektetésekre specializálódott. 2014. március 1-től visszatér az értékbecslési csapat élére. Tapasztalt értékbecslő, valamennyi piaci szektorban jelentős tapasztalattal bír: egyedi eszközök, portfóliók és fejlesztések értékbecslését végzi kölcsönügyletekhez, felvásárlásokhoz és belső audit céljából egyaránt.

Mészáros Margaréta a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen kapott okleveles építészmérnöki diplomát, majd a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem, a Budapesti Műszaki Egyetem és Nottingham Trent Egyetem közös képzésében okleveles ingatlanszakértői képesítést szerzett. Tagja az angol Királyi Okleveles Ingatlanszakértők Társaságának (RICS).

A Skóciából származó Graham MacMillan 2008 júniusában csatlakozott a CBRE magyarországi csapatához, mint vezető értékbecslő, és 2009 júniusában nevezték ki az értékbecslési részleg vezetőjévé. 2011 óta a CBRE közép- és kelet-európai értékbecslési részlegeinek koordinációját is ellátta, kapcsolatot tartott a CBRE régióban tevékenykedő ügyfeleivel és a cégcsoport más európai és nemzetközi értékbecslési részlegeivel.

“Szomorúan veszünk búcsút Grahamtől, de büszkék vagyunk londoni kinevezésére és mindarra a nagyszerű munkára, amit Magyarországon végzett. Margaréta átfogó piacismerettel bíró, magasan képzett szakember, aki nemcsak folytatja az ügyfeleink számára nyújtott magas színvonalú, következetes, piacvezető értékbecslési munkát, de szolgáltatásainkat tovább is építi.” – mondta Lodge-Konthur Adrienne, a CBRE budapesti irodájának ügyvezető igazgatója.

 

CBRE