Miért éri meg egy vállalkozásnak, hogy Redbox-tól vásároljon villamos energiát?

Mert kedvezőbb feltételekkel jut villamos energiához és közvetítők nélkül, egyenesen a termelővel szerződhet. Az általunk értékesített villamos energiát 100%-ban mi magunk állítjuk elő. Redbox számos okos technológiai és üzleti megoldás eredménye köszönhetően a Virtuális Erőműben alkalmazott innovatív megoldásoknak.


A Virtuális Erőmű természetesen valós kiserőművekből áll, azonban ezek a kiserőművek nem egy helyen, hanem az ország több pontján helyezkednek el és termelésüket egy intelligens szabályozóközpont irányítja. A Virtuális Erőmű célzottan és tervezetten, az ügyfelekre szabott módon termel: akkor és annyi energiát állít elő, amennyire éppen szükség van. Kiserőműveink másik előnye, hogy hőt és villamos energiát egyszerre késesek előállítani, így nagyon magas az energiahatékonyságuk. Ez a hatékony és okos energiatermelés biztosít árelőnyt Ügyfeleink számára.


Mire nyújt megoldást a Redbox?

A Redbox teljes ellátás alapú villamosenergia vásárlási lehetőséget kínál kis- és középvállalkozások számára az ország egész területén. Minden esetben a vállalkozás egyedi fogyasztási szokásihoz igazodó, személyre szabott árajánlatot adunk, akár már 20.000KWh éves fogyasztástól. Ügyfeleink 2 szolgáltatási csomag és több fizetési megoldás közül választhatnak. Nagyon szívesen látunk minden olyan vállalkozást, aki szeretne egy kicsit több törődést, ügyfélközpontú kiszolgálást.


Mivel jár a szolgáltató-váltás?

A szolgáltató-váltás meglévő szerződésétől függőn 30-60 napot vesz igénybe. Munkatársaink az ország minden pontján személyesen állnak rendelkezésre a kért időben és helyen, segítenek a szükséges dokumentumok kitöltésében, akár a teljes ügyintézést átvállalják. Minden Ügyfelünk számára kiemelt ügyfélkapcsolati szolgáltatást kínálunk a későbbiekben is és személyes támogatás nyújtunk ügyintézési és tájékoztatási kérdésekben.

 

Privatbankar.hu