A Raiffeisen evolution (RE) osztrák ingatlanfejlesztőt 2013-ban „Ausztria Lakóépület-építő Márkája” kitüntetésben részesítette az EUREB-intézet. Most sikerült a vállalatnak a kitüntetést a „projektfejlesztő” kategóriában is megszereznie. „Nagyon örülünk ennek az új sikernek”, nyilatkozta Markus Neurauter, a Raiffeisen evolution ügyvezetője és az ügyvezetés szóvivője. „Márkaként a minőséget, a tartósságot és a magas használati értéket képviseljük,” tette hozzá.

Az EUREB-Intézet (European Real Estate Brand – Európai Ingatlan-Márka) 2013 óta minden évben felméri a hazai lakásépítő márkák illetve cégek erősségeit. Valamennyi kitüntetésben részesülő vállalat közzétételre kerül az Ingatlan-márkakönyvben (Real Estate Brand Book) – az ingatlanágazat márka-összefoglalójában.

Raiffeisen evolution jelenleg két lakóprojektet épít Bécsben, a Régi Duna Lakóparkot (138 lakás), valamint az Engerthstraße-i társasházat (56 lakás). A 2015-ös év két további lakó- és egy ipari projekttel indul Bécsben, a Wien-Alsergrund-beli Pelikangasse-n, valamint a Hietzing-i Klitschgasse-n. Mindkét esetben mindhárom építési koncepciónk ([email protected], [email protected], [email protected]) felhasználásra kerül.  A Muthgasse-n a közel 70 000 m2-es „Square plus” irodaépület, illetve a Wien-Neubau-beli és a Wien-Donaustadt-beli lakóépület-projektek fejlesztés alatt állnak.


EUREB-Intézet: http://www.eureb.eu/index.htmlA Raiffeisen evolution-ról

A Raiffeisen evolution Ausztriában, valamint Közép- és Kelet-Európában tevékenykedő, kiváló minőségű és tartós ingatlan-projekteket megvalósító osztrák ingatlanfejlesztő. A portfólióban lakó- és irodaépületek, valamint bevásárló központok, barkácsáruházak, szállodák és vegyes használatú létesítmények találhatók. A 2003-ban megalapított vállalat számos projektet valósított meg sikeresen bel- és külföldön. Az alapítás óta közel 931.000 m2 bruttó szintterület több mint 2,1 milliárd euró értékben készült el.
A vállalat tudatosan foglalkozik az ingatlanpiac keresleti oldalán felmerülő trendekkel, fokozott figyelemmel kíséri a változásokat, és igyekszik ezeket továbbfejlesztve meg is valósítani. Az osztrák piacon erősen befolyásolta a „smart living” fogalmát, hiszen a WOHN-BASE©, ECO-BASE© és HUMAN-BASE© innovatív lakáskoncepciókkal a Raiffeisen evolution szakértők bevonásával megteremtette a modern lakásépítés alapját. Valamennyi lakásprojekt alacsony energia-felhasználású házként kerül megvalósításra.  Az iroda-ágazat számára a Raiffeisen evolution 2010-ben kifejlesztette az @econogy offices márkát, amely a környezettudatos és midemelett fő szempontként gazdaságos épületek létrehozását  veszi célba.. 


Raiffeisen evolution továbbra is hű marad a 2003 óta érvényes „Developing the future” vállalati szlogenhez. www.raiffeisenevolution.com

 

 

Raiffeisen evolution