A belépéssel a Grandum Ingatlankezelő célja, hogy elősegítse a szakma fejlődését és a szakmai közösség erősödését.

A Gránit Alapkezelő által 2023-ban létrehozott ingatlankezelésért felelős leányvállalata, a Grandum Ingatlankezelő Kft., belépett a Létesítménygazdálkodási és épületüzemeltetési szolgáltatók országos szövetségébe (LEO). A Grandum a jelentkezést követő elbírálás és a megállapodás aláírása után már hivatalosan is a LEO tagja.

A Grandum Ingatlankezelő Kft. csatlakozása a LEO-hoz új perspektívát nyit meg a szervezet számára: a szövetség által nyújtott ingatlankezelési hírek és trendek, valamint a közös műhelymunka lehetősége révén segít, hogy a szövetség tagjai hatékonyabban kezelhessék az új jogszabályokat és tájékozottabbak legyenek a szakmai trendekben. Továbbá a szövetség tevékenységeinek köszönhetően hozzáfér olyan fontos információkhoz és kutatásokhoz, tanulmányokhoz, jogszabálygyűjteményhez, melyek révén még hatékonyabban és erősebben tudja támogatni ügyfeleit. Emellett lehetőséget kap a tudásmegosztásra és kapcsolatépítésre más szakmai szereplőkkel.

„Fontos volt számunkra a belépés, hiszen közös felelősségünk a létesítménygazdálkodás szakma társadalmi szintű fejlődése, és együttműködésünk révén szeretnénk elősegíteni a szakma színvonalának emelkedését és a szakmai közösség erősödését” – mondta Ruzsinszki Tibor, a Gránit Alapkezelő Ingatlan Befektetési Igazgatója.


Gránit Alapkezelő