A Szervita tér mind a turisták mind a helyiek számára új vásárlói élményközponttá vált, a Deák tér – Fashion Street – Váci utca háromszöget bezárva.

A többfunkciós prémium épület 4 szintjén irodák és 2 legfelső emeletén luxuslakások kaptak helyet, míg a kiskereskedelem a földszinten, a mezzanine szinten és a -1 szinten 11 üzlethelyiséggel van jelen összesen 2.600 négyzetméteren.

Mazsaroff Kata bérbeadási igazgató részleteket osztott meg a sikeres kiadási folyamatról: „A kiskereskedelmi egységek 75%-át a pandémia idején sikerült bérbeadnunk. A nyilvánvaló kihívások ellenére érdekes volt látnunk, hogy a kereskedők milyen nagy hangsúlyt fektetnek a személyre szabott, emlékezetes vásárlói élményre, jobban, mint valaha. Az üzletek széleskörű kereskedelmi palettája nem kizárólag az épület irodabérlőinek és lakóinak kínál szolgáltatásokat, hanem a közösségépítés platformja is egyben, amely mindenki számára elérhető.

A kiskereskedelmi mixben több szektor is képviselteti magát (egészségügy, wellness, élelmiszeripar, vendéglátás, divat), olyan márkákkal, mint a 320DTLA jógaüzlet és dzsúszbár, a Bite Bakery, az ENSO Day Spa, az iOptic/DITA, a Joe&Fredo Donuts, a Laborpont diagnosztikai központ, és egy új kávézó: a Steam.

Az épület minden egyes üzlethelyisége könnyen megközelíthető, és a térről közvetlenül elérhető. A Szervita Square Building mára valódi vásárlói célponttá vált, ahol a belvárosi lokáció mellett a jól mérhető, kiemelt vásárlói jelenlét is hozzájárul az itt üzletet nyitó márkák ismertségéhez és pénzügyi sikereihez.


Horizon Development