Startup és kreatív ipar egyre nagyobb teret hódít és ehhez az irodapiacnak is alkalmazkodnia kellet. Ezen ágazat munkavégzési jellege nem helyhez kötött, a cégük jó színben feltüntetése érdekében azonban elengedhetetlen, hogy legyen egy olyan hely, ami bár nem egy saját iroda, mégis egy komolyabb vállalkozás érzését kelti.
Ennek köszönhetően Napjainkban rohamléptékben alakul át az irodapiac, új munkakultúrák terjednek, megjelentek a rugalmas és költséghatékony munkahelyek – pl. szolgáltatott irodák –, ahol a bérlők minden egyedi kívánságát teljesítik.

Kíváncsiak voltunk arra, hogy milyen jellegű irodákat bérelhetnek a vállalkozások, milyen személyre szabott szolgáltatásokat vehetnek igénybe és mindezt milyen áron.

Azt tapasztaljuk, hogy a hagyományos irodák, az uniformizált szolgáltatások már nem elegendők, éppen ezért újszerűen kell bérlőinkhez közelítünk. A szolgáltatott irodák olyan, teljesen berendezett és felszerelt irodák, amelyekben teljes háttértámogatást megkapva, a bérleti díját a munkaállomások száma alapján kalkuláljuk.

Jó megoldás lehet egy szolgáltatott irodát ideiglenesen székhelyül választani, hiszen a munkavállalók/dolgozók/munkatársak bármikor bemehetnek, függően az időbeosztásuktól, ráadásul számtalan költséghatékony kondíció közül választhatnak és a munkához szükséges megfelelő infrastruktúra teljes egészében a rendelkezésükre áll.

 

DBH Group