A varsói székhelyű Gerda BROKER tanácsadó cég széles körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek. A céget 3 évvel ezelőtt azzal a céllal alapították, hogy megfeleljen az egyre növekvő pénzügyi tanácsadó piaci igényeknek Lengyelországban.


A nemzetközi informatikával foglalkozó Skelia 12 országban kínál szoftverfejlesztési minőségbiztosítási, tanácsadói és outsourcing szolgáltatásokat. Mind nagyvállalatoknak mind pedig európai és amerikai startupoknak kínálnak IT szolgáltatásokat kiemelkedő minőséget biztosítva. Az európai székhelyű Skelia globális hálózattal működik, találhatóak irodái Luxemburgban, az Egyesült Királyságban, Hollandiában, Ukrajnában, Lengyelországban és az Egyesült Államokban is.


„Az E épület az ötödik „A” kategóriás irodaháza a krakkói B4B irodaprojektnek, ami 2015 januárjában került átadásra. Örömmel tölt el minket, hogy az átadás után alig egy évvel az épület már 100 százalékos kihasználtsági szinttel üzemel. Nem csak a Krakkói és a lengyel irodapiac egyre aktívabb, a Közép-európai régióban is érezhető ismét a fellendülés” – mondta Tomasz Lisiecki, a TriGranit fejlesztési igazgatója.


A JLL az egyik vezető nemzetközi ingatlanpiaci tanácsadó cég látja el a kizárólagos bérbeadói képviseletet a Bonarka for Business fejlesztésének második szakaszában. ( E, F, G Épületek)

 

TriGranit