Az Andrássy 12 irodaházba költözik a Miniversum, Budapest 2014-ben nyíló új turista- és családi látványossága, amely az irodaház teljes földszintjét, közel 700 nm-et foglal  majd el. Budapest egyik legelismertebb innovációs és technológiai parkjába, az Infoparkba is új bérlők érkeznek: a Sharp és az AGI Hungária is az Infopark mellett döntött.

„Irodaházaink minősége és az általunk nyújtott szolgáltatások színvonala állandó értéket jelent partnereink számára. Ez mutatkozik meg abban is, hogy az irodakiadások szempontjából hagyományosan lassú nyári szezon ellenére, az IVG bérbeadási csapata idén nyáron több új partnerrel is sikeres bérleti szerződést kötött.”- mondta Herwig Teufelsdorfer, az IVG Hungary ügyvezető igazgatója.


Háttér információ IVG
Az IVG Immobilien AG Európa egyik legnagyobb ingatlanvállalata. A cég hozzávetőlegesen 21,1 milliárd euró értékű vagyont kezel, és 18 kiemelt német és európai nagyvárosban van jelen. Helyi képviseleteinek hálózata révén az IVG többek között 4,0 milliárd euró piaci értékű saját ingatlant kezel. Észak-Németországban - fontos energiapiaci infrastrukturális befektetésként - az IVG földalatti olaj- és gáztároló kavernákat épít és üzemeltet. Az ingatlanalapok szegmensben az IVG Németországban vezető az intézményi befektetők számára kínált speciális ingatlanalapok terén. A magánbefektetők számára szolgáló zártvégű alapokkal együtt az IVG összesen 15,3 milliárd euró értékű ingatlanalapot és megbízást kezel.