A CPI új, innovatív stratégiájának fontos színtere a Balance Office Park, és ezen belül a  Balance épület újra formázása, teljes körű átalakítása, melynek alapkoncepciója,hogy kényelmi szolgáltatásokkal és újgenerációs belső terekkel biztosítja az emberközpontú munkakörnyezetet a bérlők számára. A BREEAM very good minősítésű irodaépületet 3000 m2 zöld park veszi majd körül, amely szintén teret ad a hatékony munkafolyamatoknak, kültéri tárgyalásoknak.

Az idén áprilisban átadásra kerülő irodaház ideális helyszín a nyugodt, modern, jól megközelíthető munkahelyet preferáló ügyfelek számára. Az irodaparkban a bérlők kényelmét 200 férőhelyes mélygarázs, 24 órás portaszolgálat, bicikli tároló és zuhanyzó, kültéri fedett tárgyalók szabad wifi  használattal, kültéri sportolási lehetőségek, étterem és kávézó biztosítja.

A nemrég beköltözött InterTicket 1995 óta van jelen Magyarországon, ahol a rendezvényjegy-kezelés (koncert, színház, fesztivál, sport) és jegyértékesítés terén piacvezető helyet foglal el. A cég jelenlegi fő profilja a kulturális és sport rendezvényekre vonatkozó helyfoglalási rendszerek fejlesztése és üzemeltetése, valamint az ezekhez kapcsolódó vezetői információs rendszerek értékesítése jelentős előadóhelyek, színházak, stadionok, fesztiválok számára. Az InterTicket ma Magyarországon több mint 300 helyszín jegyeit  értékesíti (többek között: Művészetek Palotája, Madách Színház, Operettszínház, Vígszínház, Sziget Fesztivál, Szegedi Szabadtéri stb.) és összességében évi 40 ezer rendezvény teljes jegykészletét kezeli. A cég nemzetközi viszonylatban is az élvonalhoz tartozik, a világ számos országában alkalmazzák rendszerét.

„Az irodapiacon jól érzékelhető, hogy a Váci úti irodafolyosó erős reneszánszát éli. Beigazolódni látszik azon fejlesztők stratégiája,akik fejlesztői potenciáljukat erre a lokációra összpontosították. Rendkívül örömteli számunkra, hogy újabb piacvezető szereplőt üdvözölhetünk a Balance bérlői között, a felújítás még javában zajlik, miközben már 50%-os kiadottsággal bír az épület. Ez mindenképp megerősít minket terveinkben, mely alapján a Balance Office Park fajsúlyos szereplő lesz az pesti régió irodapiaci térképén.” – mondta el Bodahelyi András, a Balance Building leasing managere a szerződéskötés okán.

 

 

CPI Property Group