„Örömmel tölt el, hogy az idei évben engem választottak az év vezérigazgatójának. Számomra ez a díj azt bizonyítja, hogy jó úton haladunk a kitűzött célunk felé, azaz hogy a TriGranit Közép-Európa legnagyobb ingatlanplatformjává váljon” – mondta Török Árpád, a TriGranit vezérigazgatója.

Török Árpád az egyik kezdeményezője, majd fő koordinálója volt a TriGranit TPG Real Estate általi felvásárlásának, mely 2015-ben a közép-európai régió legnagyobb ingatlanpiaci tranzakciója volt. Török Árpád koordinálta a több mint egy éves tranzakciós folyamatot, amely kereskedelmi és irodapiaci vagyonelemeket és fejlesztési területeket foglalt magában Lengyelországban, Magyarországon, Szlovákiában és Horvátországban több mint 600 millió euró értékben. Török a tranzakcióval párhuzamosan újrastrukturálta magát a céget is.

Török Árpád több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az ingatlanfejlesztési, bérbeadói és tanácsadó szakmában, és 2009 óta a TriGranit vezérigazgatója. Ez időben végzett szakmai tevékenysége nem csupán a TriGranitot, de a teljes ingatlanpiaci szakmát támogatta a gazdasági válság nehézségein való túljutásban. 2009 és 2016 között a vállalatnak sikerült 800 millió eurós finanszírozást és refinanszírozást szereznie, 850.000 négyzetméter fejlesztés alatt lévő illetve már megfejlesztett projektjeire. Török Árpád irányításával közel 650 millió eurónyi kereskedelmi és iroda ingatlant-tranzakciót sikerült lebonyolítania a cégnek Közép-Európában az elmúlt években.

 

Finance Monthly


A Finance Monthly egy nemzetközi, globális kiadvány, amely híreket, elemzéseket kínál a vállalati szektor résztvevőinek. A magazin olyan témákról számol be, amely az egyes szektorok cégvezetőit, pénzügyi vezetőit, befektetőit, igazgatóit, kis és középvállalkozóit érinti.  

 

TriGranit  


A TriGranit az egyik legnagyobb közép-európai integrált ingatlanplatform, mely elsősorban stratégiai elhelyezkedésű, első osztályú kereskedelmi egységekre és irodaépületekre fókuszál. A TriGranit tevékenységei az ingatlanokkal kapcsolatos szolgáltatások teljes skáláját lefedik a beruházástól és felvásárlástól a fejlesztésen és építésen át az ingatlan- és eszközkezelésig. Két évtizedes működése alatt a TriGranit mintegy ötven városképet meghatározó projektet valósított meg hét közép- és kelet-európai országban, ezzel összesen egymillió négyzetméter bérbe adható területet hozott létre, és több mint negyven tekintélyes nemzetközi díjat nyert el.
www.trigranit.com

 

TriGranit