Beata Asset Management vezetőként csatlakozik a cég igazgatóságához, emellett pedig a cég portfolió-stratégiájáért, eszköz és vagyonkezeléséért, valamint annak bérbeadási tevékenységeiért lesz felelős. A klasszikus vagyonkezelési feladatok mellett, melynek része a TriGranit portfolió kiskereskedelmi és iroda elemeinek felügyelete, Beata részt vesz az új ingatlanelemek fejlesztésének és akvizíciójának folyamatiban is.

 
Beata több mint 18 éves, mind fejlesztői, mind ügynökségi oldalon szerzett ingatlanpiaci tapasztalattal  rendelkezik. 2001 és 2008 között a dán TK Development Groupnál dolgozott, ahol a cég fejlesztési, lízing és marketing feladataiért volt felelős. 2008 és 2012 között pedig a lengyel Centrum Development & Investments vállalatnál Kereskedelmi Igazgatóként ő koordinálta a meglévő és a jövőbeni projektek marketing és értékesítési stratégiáit.


Mielőtt csatlakozott volna a TriGranithoz, Beata négy évet töltött a CBRE-nál Eszköz és Vagyonkezelési vezetőként, később pedig Senior valamint Retail vezetőként. Itt elsősorban a kiskereskedelmi szolgáltatások fejlesztésesre fókuszált, illetve részt vett a kereskedelmi platformhoz kapcsoltható tevékenységekben is (befektetések, ingatlanfejlesztési tanácsadás, eszköz és vagyonkezelés).


Beata menedzsmentet és marketinget tanult a Varsói Üzleti Főiskolán, valamint angol nyelvtudományt a Varsói Egyetemen. Az MBA tanulmányait a Leon Kozminski Akadémián végezte el. Beata ingatlan-közvetítői és ingatlan menedzseri  engedéllyel is rendelkezik.


„Egy vezetői kinevezés rendkívüli elismerés és nagy felelősség is egyben. Beata szakmai tapasztalata és piaci ismerete tovább támogatja cégünk sikereit és további fejlődését, növekedését.” - mondta Török Árpád, a TriGranit vezérigazgatója.  

 

TriGranit