„A Váci út elején elhelyezkedő WestEnd City Center Offices 2014. végén került be iroda-bérbeadási portfoliónkba, de már a megbízás kezdetén biztosak voltunk benne, hogy az épület kialakítása és elhelyezkedése biztos alapot ad közvetítési tevékenységünk sikeréhez. A most aláírt bérleti szerződést ennek megfelelően rendkívül rövid idő alatt sikerült megkötni, és az irodaház iránti érdeklődés alapján, illetve a már folyamatban lévő felújítási munkálatoknak köszönhetően a telítettség további dinamikus növekedésére számítunk.” – mondta el Salamon Adorján, az Eston International Zrt. elnök vezérigazgatója.

Biacs Balázs, a WestEnd Offices asset managere hozzátette: „Örömmel tölt el minket, hogy irodaépületünkben új bérlőként üdvözölhetjük a Centralis Hungary Kft.-t. A TriGranit név az ingatlanpiacon egyet jelent a minőséggel és az értékállósággal. Ezen törekvésünknek megfelelően a közelmúltban megkezdtük a bérlők körében méltán népszerű Váci úti ingatlanunk megújítását, mely a közös területek értéknövelő modernizálását foglalja magába. Az „A” toronyban már befejeződtek a felújítási munkálatok, melynek mintájára a „B” és a „C” épületek lobbyinak műszaki és esztétikai frissítésére is sor kerül. A beruházás eredményeképpen bérlőink a megszokott A+ kategóriájú irodaházakban még esztétikusabb környezetben folytathatják tevékenységüket.”

A kiemelkedően jó elhelyezkedéssel bíró, a Nyugati pályaudvar szomszédságában található WestEnd City Center Offices a Váci úti irodafolyosó egyik legkiválóbb irodaépülete. Egyedileg megközelíthető irodatornyait 2-2 gyorslift szolgálja ki, emellett a bérlők kényelmét kétszintes mélygarázs, 24 órás recepció és portaszolgálat valamint biciklis öltöző biztosítja. A WestEnd bevásárlóközpont parkolóháza jó parkolási lehetőséget ad, emellett további minőségi szolgáltatások elérését teszi lehetővé. Az épület egyes részei csendes belső zöld tetőkertre néznek.

 

 

Eston