Az A+ kategóriás CityZen Offices kilencemeletes épületében így már csak 1850 m2 szabad terület várja a további bérlőket.

Az új egészségügyi centrum különlegessége, hogy a térrendezés és a helyiségek kialakítása mindenben a Doktor24 több évtizedes orvosszakmai tapasztalataira támaszkodott, így a páciensek fogadása és ellátása maximális hatékonysággal zajlik.  „Gyakorlatilag sikerült új alapokra helyeznünk az egészségügyi vizsgálatok metodikáját azáltal, hogy a helyiségek méretét, elrendezését és gépészeti kialakítását mindenben a szervezési, orvosszakmai és orvostechnológiai szempontokhoz igazítottuk. Ennek köszönhetően növelni tudjuk a prevenciós egészségszűrések (menedzserszűrések) számát, miközben folyamatosan biztosítani tudjuk a megelőző és gyógyító ellátást is, mintegy 20 szakterületen” – mondja Lancz Róbert, a Doktor24 ügyvezető igazgatója.4

A Budapest szívében található rendelő-komplexum mind tömegközlekedéssel, mind autóval könnyen megközelíthető, a gépkocsival érkezők a CityZen Irodaház mélygarázsát is igénybe vehetik. A kiváló lokáció és a legkorszerűbb orvosi szolgáltatások mellett a Doktor24 Egészségközpont vonzerejét tovább növelik az exkluzív belsőépítészeti megoldások is: a páciensek diszkrét és elegáns környezetben, teljes kényelemben várakozhatnak a vizsgálatokra.  Az egészségközpontban optikai szalon is működik.

„Büszkék vagyunk rá, hogy bérlőink között köszönthetjük a Doktor24 orvosi centrumát. Az ő sikerük a mi sikerünk is, hiszen azt jelzi, hogy a CityZen Irodaház elhelyezkedése, a rugalmasan alakítható terek, a modern szolgáltatások és a bérlőközpontú üzemeltetés a legkülönbözőbb profilú vállalkozások számára egyformán ideális megoldást jelentenek, függetlenül a bérlőink tevékenységi- vagy ügyfélkörétől” – mondja Zeley Csaba, a ConvergenCE ügyvezető igazgatója.

 

ConvergenCE