A gyermekfelügyeletet és a színvonalas programokat profi csapat vezeti, amelyet a myhive tagok kedvezménnyel vehetnek igénybe.

Közel két év telt el az IMMOFINANZ nemzetközi irodakoncepciója, a myhive magyarországi bevezetése óta. A siker azóta is töretlen, a bérlők szeretik a márkát és a mindennapokban is eléri a célját: sikeres közösség építés az irodaházak bérlői között és magas szintű szolgáltatások biztosítása az ott dolgozók mindennapjainak megkönnyítése.

A siker egyik fontos tényezője, hogy a vállalat az irodaházaiban rendszeresen figyelemmel kíséri a felmerülő bérlői igényeket. Ebben a myhive irodaházban, ahol közel 1800 ember dolgozik igény mutatkozott gyermekmegőrzése.

"Örülünk, hogy újabb szolgáltatással bővül az irodaházunk, amely nagy segítség lesz a szülőknek az iskolai szünetek alatt, illetve a munka világába fokozatosan visszatérő dolgozók számára" - mondta Nagy Viktor, az IMMOFINANZ Hungary operatív vezetője.

A programokat a Bárányfelhő Fejlesztő és Terápiás Központ csapata (logopédus, gyógytornász, gyógypedagógus, mozgás terapeuta) biztosítja. Többéves tapasztalattal rendelkező pedagógus szakemberek felügyelik a szabad játék tevékenységeket, emellett irányított foglalkozásokra is lehet jelentkezni. A tervek szerint lesz zenebölcsi, kézműves foglalkozás és mesés beszédtechnika fejlesztés. A 2007 óta működőd szervezet rendszer-szemléletű, holisztikus nézőpontból tekint a gyerekekre, a felnőttekre és a családokra.

 

IMMOFINANZ