A Dél-Pesten elhelyezkedő 7 szintes, jó adottságokkal rendelkező irodaépület nemrégiben teljes átalakuláson esett át, amelynek kertében nem csak az épület homlokzata, energiatakarékos világítása, kertje és a lobbik kerültek modernizálásra, hanem olyan egyéb szolgáltatások is bevezetésre kerültek, mint a Service Point, vagy a rugalmas mycowork és myoffice irodai termékek. Ez utóbbit választották a myhive Haller Gardens legújabb bérlői is, akik összesen 2,472 négyzetméteres területre kötöttek szerződést. Emellett az irodaépület egyik bérlője a meglévő irodaterületeit bővítette a myoffice megoldással.

A myhive márka myoffice megoldása bármilyen méretű vállalkozásnak ideális választás. A myoffice egyre népszerűbb irodai megoldásai a teljesen kulcsrakész irodáktól az egyénileg kialakítható, igény szerint személyre szabható irodákig terjednek, így a már minden apró részletre nagy gondossággal kitérő belsőépítészeti dizájnba tökéletesen beleilleszthető a cég saját arculata, megjelenése. Minden helyiség tágas helykínálattal és sok nappali fénnyel rendelkezik, továbbá zajtól mentes, inspiratív munkahelyi légkört teremt az ott dolgozók számára. A márka által kínált kényelmi szolgáltatásokat a bérlők a saját igényeik szerint választhatják ki.

Az elérhető infrastruktúrák közé tartoznak a tárgyaló- és fókuszhelyiségek, a konyha, a lounge terület és a nyomtatópontok. A kényelmi szolgáltatások között megtalálható a bérleményi takarítás és karbantartás, a nagysebességű internet hozzáférés, valamint a vendégfogadási lehetőségek megteremtése.

„Igazán büszkék vagyunk arra, hogy irodakoncepciónkat ilyen nagy volumenben tudjuk biztosítani új bérlőink számára. Ez jól mutatja, hogy a myoffice milyen hatékony lehetőséget kínál a kisebb és nagyobb vállalkozások számára is, ahol egy modern, prémium irodaház minden szolgáltatását használni tudják munkájuk során, teljesen a cégük igényire szabva” – mondta Kovács-Bertók Zita, Business Development Director, myhive.

myhive Haller Gardens

A Dél-Pesten elhelyezkedő, kivételes panorámájú, 7 szintes, jó adottságokkal rendelkező irodaépület öt recepciót, tágas irodatereket, hatalmas tetőteraszt és üvegfallal védett több belső kertet foglal magába. Az irodaházhoz fitnesz- és konferenciaterem, valamint több száz férőhelyes teremgarázs tartozik, ezenkívül étterem és kávézó áll az ott dolgozók rendelkezésére. A fenntarthatóság tekintetében az épület a legmagasabb színvonalat képviseli, hiszen a legújabb technológiával felszerelt és BREEAM tanúsítvánnyal rendelkezik. Az akadálymentességet az Access4you tanúsítása garantálja.

 

CPI HUNGARY KFT.