Az új üzletfejlesztési igazgató a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem (ma Corvinus Egyetem) elvégzését követően szakmai karrierjét a PricewaterhouseCoopers-nél kezdte ingatlan-tanácsadóként, majd projekt-, és ingatlan-finanszírozással foglalkozott szenior szakértőként és középvezetőként az FHB Banknál és a Raiffeisen Banknál. 2011-től ez idáig az OTP Ingatlan Zrt. vezérigazgatója volt. Jelentős, széleskörű nemzetközi tapasztalatát elsősorban a Közép- és Kelet-európai régióban szerezte.

A Horizon Development igazgatótanácsának tagjai (Kovács Attila MRICS, Czár Balázs és Sasvári Gabriella partnerek) üdvözlik az új üzletfejlesztési igazgatót: “Nagy várakozással tekintünk a közös munka elébe. Hisszük, hogy Tamás szakmai közreműködése révén új üzleti lehetőségek tárulnak majd fel cégünk előtt, és együtt új piacokra is kilépünk majd. Az ingatlanpiacon és a kereskedelmi banki területen szerzett tapasztalata biztosíték számunkra, hogy jelentős hozzáadott értéket képvisel majd a cégnél, számottevően megnöveli fejlesztési volumenünket, és szektorokon és határokon átívelő megközelítést képvisel majd az üzletfejlesztési lehetőségek mérlegelésénél. Menedzsmentünk tovább erősödött Tamás csatlakozásával, aki kivételes szakmaiságot és integritást képvisel, és nagyszerű ember.”

Ádány Tamás nagy várakozással fogadta a kinevezést: Azért csatlakoztam a Horizon Development csapatához, mert amellett, hogy fontos számomra, hogy kikkel dolgozom együtt, hiszem, hogy cégünk komoly növekedési potenciállal bír, mert nagyszerű üzleti lehetőségek várják nem csak Magyarországon, de az országhatárokon túl is. Elsődleges feladatom a részvényesi/tulajdonosi érték növelése: a már jelenleg is figyelemre méltó portfólió további bővítésével és új lehetőségek felkutatásával vezető szerepet vállalni a Horizon Development terjeszkedésében és növekedésében.”

 


Horizon Development