A megállapodást közel egy éves tárgyalások előzték meg: a CPI Hungary mindent megtett annak érdekében, hogy a Törvényszék egyedi igényeit kielégítse, amelyek nemcsak a magas színvonalú jogi munkához szükségesek, de az ügyfelek életét is megkönnyítik, hiszen szeptembertől modern, jól felszerelt körülmények között intézhetik ügyeiket. Az 5900 négyzetméternyi bérbeadás az év eddigi legnagyobb új bérleti szerződéskötése.


Dr. Hilbert Edit, a Budapest Környéki Törvényszék elnöke szerint az ügyfelek valódi európai környezetben vehetnek majd részt a tárgyalásokon, az ügyintézés kényelmesebb és várhatóan gyorsabb is lesz. Ennek érdekében a CPI Hungary a Budapest Környéki Törvényszék kérésére egy ügyfélcentrumot alakított ki, ahol szervezettebben lehet fogadni az ügyfeleket.


„Ez a bérbeadás egyértelmű bizonyítéka annak, hogy a CPI Hungary minden ügyfél érdekeit ki akarja, és ki tudja szolgálni. Fontos volt ez a szerződéskötés számunkra hiszen, jól mutatja, hogy az M3 Business Center fokozatosan visszanyeri korábbi pozícióját. A Budapest Környéki Törvényszékkel kötött bérleti szerződés - a Fornax ICT-vel kötött megállapodás után - komoly visszajelzés jövőbeni fejlesztéseinkre vonatkozóan is. Hiszem, hogy minden partnerünk számára a CPI Hungary (korábban Ablon) 20 éves fejlesztői tapasztalatának megfelelő magas színvonalú bérbeadási-üzemeltetési tevékenységünk biztos hátteret nyújt ahhoz, hogy különleges igények kapcsán is minket válasszanak.”– mondta el Lovro Adrienn, a CPI Hungary vezetője a szerződéskötés kapcsán.


2014. augusztus 15-től az M3 Irodaházban, egy épületben folytatja munkáját a Budapest Környéki Törvényszék Polgári, Közigazgatási-Munkaügyi Kollégiumának Polgári I. és II. fokú Szakága, Gazdasági Kollégiumának Cégbírósága, Csőd- és Felszámolási és Peres csoportja, a Budapest Környéki Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság, továbbá a Végrehajtók Irodája és a Büntetés-végrehajtási Csoport.
Az ügyfeleket változatlan ügyfélfogadási időben, de új, korszerű ügyfélcentrumban várják az M3 Irodaházban.


A kiváló helyszín és a jól variálható alaprajzi kialakítás miatt számos nagy cég választotta eddig is az M3 Business Centert
Az étteremmel, nagyszámú parkolóhellyel rendelkező M3 Business Center az M3-as autópálya bevezető szakaszánál, a 1-es metró és a Városliget közelében található. Míg a korábban felújított „A” épület jól cellázható, 150-1000 négyzetméterig osztható irodaszintekkel rendelkezik, addig a 2008-ban átadott 6 emeletes „B” épület modern, világos, jól formálható nagy terei impozánsan tágas egyterű irodák kialakítására nyújt lehetőséget. A kettős fejlesztési koncepció következtében a két épület összességében sokrétű, komplex irodai elképzelések esetén is alternatívát nyújt azon cégek részére, akik forgalmas, de ugyanakkor nyugodt, élhető helyet keresnek irodájuk számára. Az irodakomplexumban olyan ismert vállalatok találták meg székhelyüket, mint a Fornax ICT, az Interticket, a Creditexpress, a Groupama Garancia, a Brother International és az Öko Pannon.

 

CPI Hungary