A Váci út és a Duna Pláza közelsége, a töretlenül népszerű kertvárosias környezet, illetve a személygépjárművel, tömegközlekedéssel, kerékpárral egyaránt kiváló megközelíthetőség miatt Pest egyik legkedveltebb környékén található Metrodom Madarász 38 komplexum rengeteg potenciállal rendelkezik. A beruházás építési szakasza befejeződött, a 291 modern, napfényes lakás átadása 2020 őszén megtörtént. Az öt, külön-külön lépcsőházzal rendelkező épületsor csendes, szép környezetben helyezkedik el, egyedülállók és családok számára egyaránt csábító életteret biztosít. Minden adott hozzá, hogy létrejöjjön a XIII. kerület népszerű, komoly vásárlóerővel rendelkező, mégis élhető, centruma.

A Flatco most a lakópark Madarász Viktor, illetve Szobor utcára néző utcafrontján kínál bérlésre változatos méretű üzlethelyiségeket az egyedi megoldásokat, a partneri hozzáállást kedvelő, hosszútávú megoldásokra nyitott kis- és középvállalkozások, multinacionális cégek számára.

Jobb, több, rugalmasabb

A Madarász 38 terei magasan kiemelkednek a Budapesten elérhető, átlagos ingatlanok sorából. Az újépítésű, légkondicionált, energiatakarékos helyiségek hatalmas üvegportáljai biztosítják az akadálytalan betekintést, az 53-tól 320 négyzetméterig terjedő alapterületek pedig bármilyen méretű és ágazatba tartozó egységnek kellő teret nyújtanak a kibontakozásra. A Flatco - támogatva az egyedi megoldásokat - valamennyi üzlethelyiség belső tervezését és kivitelezését a bérlő igényei szerint végzi el.

Így születhetnek azok az álomprojektek, amelyek a burkolatoktól kezdve a színeken az elrendezésig mindenben az ügyfelek ízlését, világlátását tükrözik. Az üzletsorra már beköltözött trendi borbélyüzlet, illetve hangulatos belga pékség kiváló példái a sikeres együttműködésnek.

Árban is verhetetlen

Ahogyan az a Flatco által kiadott lakóingatlanok és irodahelyiségek esetében már megszokott, a bérleti díjak a Madarász 38 üzlethelyiségei esetén is alig magasabbak a fővárosi átlagos állapotú vagy felújítást igénylő alternatíváinál. A megfizethető árszínvonal és a prémium minőség a Flatco egyedi üzletpolitikájának köszönhető: a cég ugyanis tulajdonosként, közvetítő nélkül kínálja lakóingatlanjait, valamint iroda- és üzlethelyiségeit, melyek gondozását saját műszaki csapattal látja el.

Ez – a kedvező áron túl – azt is jelenti, hogy a profi stáb jelentős mennyiségű adminisztrációs és operatív feladatot vállal át a bérlőktől, akik így kizárólag vállalkozásukra koncentrálhatnak. Ugyanígy az érthető, 100%-ban transzparens formaszerződés, a nyomon követhető, biztonságos online elszámolás is nagyban hozzájárul az új ügyfelek kényelméhez, az üzlethelyiségekbe beköltöző új vállalkozások sikeréhez.

 

Flatco Real Estate Kft