2014 szeptemberétől Kibédi Varga Lóránt lett a CBRE új ügyvezető igazgatója, aki ezt a pozíciót már korábban, 2003 és 2005 között is betöltötte. Lóránt a CBS Property-tól érkezett, ahol vezérigazgatóként dolgozott 2010 óta. Korábban több mint 20 évet töltött a pénzügyi és ingatlanszektorban: karrierjét az ABN AMRO Banknál kezdte, ahol különböző pozíciókat töltött be Brazíliában, Magyarországon és Belgiumban. 2007 és 2009 között a TriGránit vezérigazgatója volt. Emellett 2004 óta a Holland-Magyar Kereskedelmi Kamara elnökségi tagja.
 
Lodge-Konthur Adrienne operációs és HR igazgatóként tevékenykedik tovább a CBRE-nél, ahol már 12 éve dolgozik. Adrienne 2005-től töltötte be az ügyvezető igazgatói posztot; vezetése alatt a CBRE Magyarország megnégyszerezte méretét, kibővítette szolgáltatási palettáját, kiszélesítette és megerősítette ügyfélkörét.
 
„Örülünk, hogy Lóránt visszatér a CBRE-hez. Rendkívül tapasztalt ingatlanpiaci szakértőként új szemlélettel és lendülettel érkezik, amely ügyfeleink javát szolgálja” – nyilatkozta Andreas Ridder, a CBRE közép- és kelet-európai elnöke, és hozzátette: „Nagyon büszkék vagyunk arra, amit Adrienne elért: kivételes munkát végzett a vállalat élén. Számos kihívás közepette vezette a CBRE-t, megerősítette pozícióját a magyar piacon és egy összetartó, kiváló szakértőkből álló céget épített.”
 

 

CBRE