A #flutwine-kampánnyal cannes-i Arany Oroszlán-díjat nyert magyar reklámügynökség a kivételes lokációval rendelkező ZenGarden földszintjére költözik. A ConvergenCE által üzemeltetett, közel 2,5 millió euróból felújított, majd újrapozícionált irodaház földszintjén, a zen kert mellett inspirálódva élhetik ki kreativitásukat a White Rabbit szakemberei a jövőben. A kiemelkedően hosszú távú szerződés létrejöttében nagy szerepe volt Baktay Andreának (BuildExt), akinek gyors, hatékony és konstruktív hozzáállása segítette az alaprajzi és belsőépítészeti tervezést. Az egyedi kialakítású irodát ősztől veheti igénybe az új bérlő.

“A legkorszerűbb energia- és költséghatékony megoldásokat kínáló ZenGardenbe való költözés egy gyors döntési folyamat eredménye.” - kezdte Bálint Levente, a White Rabbit alapítója és ügyvezetője. Fontos volt, hogy kreatív csapatunk teremtő környezetben töltse mindennapjait, ahol nem csak az online tér és a gondolat hat inspirálólag ránk, hanem a belső tér, a kert és a szolgáltatások is. Hogy mennyire vagyunk biztosak választásunkban, talán a szerződés hosszú távú időtartama fejezi ki leginkább. A saját márkánk építése, a magunkról alkotott kép és a munkatársainknak biztosított feltételek egy visszajelzés az ügyfeleink számára. A ZenGarden és a jövőbeni irodánk tökéletes terepet biztosítanak majd a pozitív döntésekhez.”

“Először is szeretném megköszönni Tóth B. Gábor (Otthon Centrum) közreműködését a szerződés létrejöttében” - vette át a szót Kolozsi Judit, a ConvergenCE bérbeadási menedzsere. “Az ügyfeleink bizalmának hosszú távú elnyerése kiemelten fontos számunkra, ezért nagy öröm, amikor a kezdeti lépésektől kialakul egy összhang, és az egyedi igények megfogalmazását, majd megvalósítását követően ez egy hosszú távú szerződés formájában testet is ölt. Külön büszkeség, hogy egy nemzetközileg díjazott és sokszorosan elismert magyar ügynökség minket választott.”

 

ConvergenCE