Gyors ajánlatkérés

Kérj egy gombnyomással ajánlatot a kiválasztott irodákról! Az irodák hozzáadásához kattints ikonra!

Kiválasztott irodák:
Nincs kiválasztott iroda
(m2) (m2)

Irodaház szűrő

Bérleti díj (€ /m2/hó)

-

Iroda terület (m2)

-

Munkaállomás ára (db)

-

Munkaállomások száma (db)

Interjú

BIF Nyrt.: A BIFLOFT után a Flórián Udvar Irodaházé a főszerep

Janák Enikő, a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. (BIF) értékesítési vezetője szerint a BIFLOFT irodaház sikere nem volt véletlen, mint ahogy az sem, hogy a város másik pontján, a Flórián Udvar is minden különösebb hírverés nélkül közel telt házzal üzemel.

Tovább »

Püschl Nikolett: versenyelőnyben az Atenor a hazai irodapiacon

Az Atenor Hungary Kft. Development & Leasing Managere szerint minden esélyük megvan arra, hogy 2020-ban, tízévi munka eredményeként átadják a Váci Greens E épületét is. A habot a tortán azt jelenti, hogy mire elkészül a hatodik irodaház is, valamennyi épületre kitehetik a megtelt táblát.

Tovább »

Déri Bea: Az ember- és élményközpontú, környezetkímélő épületekben látjuk a jövőt

A CPI Hungary PR és Marketing igazgatója szerint ma már a folyamatosan fejlesztett szolgáltatások is döntőek akkor, amikor egy bérlő arról határoz, meghosszabbítja-e a szerződését vagy inkább továbbáll. A jó ütemben épülő Váci úti Balance Hall tervezésekor már eleve gondoltak azokra az igényekre, amelyek megkönnyítik a bérlők mindennapjait, miközben a fogyatékkal élők szükségleteit is figyelembe veszik.

Tovább »

Gulyás Ede: a fenntarthatóság alapértékünk

A CA Immo Real Estate Management Hungary Kft. ügyvezető igazgatója szerint nem érdemes Budapestet a régiós vetélytársakhoz hasonlítani, de szégyenkeznünk sem kell: az irodapiac kifejezetten jó teljesítményt nyújt. Felújítási munkákról, csökkenő hozamokról és well-beingről beszélgettünk.

Tovább »

Regus: 4 új irodaház

Ispánki Nikoletta, az IWG country managere – Magyarországon a Regus és a Spaces brandjuk cseng ismerősen - szerint kitart az irodapiac lendülete, ők mindenesetre előre néznek; bővülnek, vidéki helyszínekben is gondolkodnak, és nem zárkóznak el a franchise alapú terjeszkedéstől sem.

Tovább »

Felkiáltó jelek a piacon

Széll Csaba, a CE LAND cégcsoport partnere és ügyvezetője szerint bár tart a konjunktúra, a felszín alatti erővonalak folyamatosan átrendeződnek. Szó sincs arról, hogy a cégek most „kaszálnának”, a piac csak a hatékony szolgáltatókat tűri, a többiek meggyengülnek vagy egyszerűen eltűnnek. Emellett a hiányzó transzparenciáról, a property management felértékelődéséről és a ’core plus’ szegmensben rejlő lehetőségekről beszélgettünk.

Tovább »

WING: minden évben új épület

Schőmer Norbert, a WING Zrt. irodafejlesztésekért felelős vezérigazgató-helyettese szerint a cég továbbra is óvatos üzletpolitikát folytat, ami az ő megfogalmazásukban azt jelenti, hogy egyrészt elsősorban marad a „built to suit”, mint fő fejlesztési irány, másrészt azt, hogy évtizedet átívelő terveik vannak, amelyek akkor is finanszírozhatóak, ha véget érne a konjunktúra. A soft landing mellett egy 35 éve kihasználatlan auditóriumban rejlő lehetőségekről és a Liberty irodaház tetejére tervezett kosárpálya ingatlanfejlesztési hasznáról beszélgettünk.

Tovább »

Pók Enikő: a belsőépítészet gyorsan megtérülő befektetés

A fiatal, tehetséges belsőépítész már a saját stúdióját vezeti, és a bátorsága őt igazolja. Tervezett airbnb-t, minőségi irodatereket és lakásokat is. Szenvedély árad a szavaiból, és pontosan érzi és érti az üzleti világ elvárásait. Tudja, hogy mitől lesz komfortérzete a munkavállalónak, és azt is, hogyan lehet ezt sok-sok ötlettel világszínvonalon megvalósítani. Azt szokták mondani, hogy egy kép többet ér ezer szónál. Ebben az esetben ez mindenképpen igaz, ezért feltétlenül kattintsanak a portréra; Enikő munkáiból láthatnak egy összeállítást.

Tovább »