Gyors ajánlatkérés

Kérj egy gombnyomással ajánlatot a kiválasztott irodákról! Az irodák hozzáadásához kattints ikonra!

Kiválasztott irodák:
Nincs kiválasztott iroda
(m2) (m2)

Irodaház szűrő

Bérleti díj (€ /m2/hó)

-

Iroda terület (m2)

-

Munkaállomás ára (db)

-

Munkaállomások száma (db)

Interjú

CBRE: Most jó bérbeadónak lenni

David M. Johnston MRICS a CBRE főigazgatója, a Tanácsadási és Tranzakciós részleg vezetője szerint a piac a valaha volt leghosszabb pozitív időszakát éli. Mik a következmények? A bérleti díjak nőnek, az ösztönzők csökkennek. A bérlők változó igényeiről és arról is beszélgettünk, hogy miért jó hely a Mercer listáján a 76. helyen szerepelni.

Tovább »

A hazai alapok a piac motorjai

Czifra Balázs, a Diófa Alapkezelő ingatlanbefektetési üzletágának vezetője szerint a hazai alapok erősödő piaci aktivitása a külföldi befektetők részbeni kiszorításával is jár. Árazásról, trendfordulóról és az alapkezelés hazai trendjeiről beszélgettünk.

Tovább »

Salamon Adorján: 2018 volt az Eston eddigi legsikeresebb éve

Az Eston International elnök-vezérigazgatója szerint a beruházók aktivitása középtávon lényegében nem csökken, hiszen a rendkívül alacsony üresedés a magasabb bérleti díjakkal együtt újabb építési hullámot válthat ki. Mi mozgatja a piacot, és meddig tart a konjunktúra – egyebek mellett ezekről a témákról beszélgettünk.

Tovább »

Tilki Róbert: Már a 2021-es költözésekről tárgyalunk

A Robertson Hungary ügyvezető igazgatója szerint a bérlőket és bérbeadókat egyaránt szorult helyzetbe hozza az építőipari kapacitáshiány és a megnövekedett költségszint, de a budapesti irodapiac továbbra is dübörög, 2018-ban minden eddigi rekord megdőlt. A konjunktúra folytatódásáról, Dél-Buda szerepéről, és a változó alkupozíciókról beszélgettünk.

Tovább »

New Work: Idén már az európai ligában játszanak - legalább egy új iroda havonta 2019-ben

Hubert Abt, a New Work Offices zrt. ügyvezetője úgy számol, hogy bár még Budapest a legfontosabb piacuk, az év végére ezt a szerepet Lengyelország veszi át. Emelkedő bérleti díjakról, a bérlők igényeiről és arról beszélgettünk, hogy miért nem érdemes pusztán a megtérülés alapján dönteni a dizájnról.

Tovább »

100%-on az Atenor

Püschl Nikolett, az Atenor Group Hungary Kft. Development & Leasing Managere szerint olyannyira lehetséges egyszerre két nagyberuházást menedzselni, hogy hamarosan újabb projekteket is bejelentenek. A meglévő portfóliójuk bővítéséről, értékesítéséről és fejlesztéseik sikereiről beszélgettünk.

Tovább »

Tíz év múlva is itt leszünk

Széll Csaba, a CE LAND cégcsoport alapító partnere és a CE LAND Holding Kft. ügyvezető igazgatója szerint izgalmas átalakulásnak vagyunk részesei: nő a gazdaság, robosztus iramban bővül az irodapiac, de paradox módon a kisebb szolgáltató cégek piaci tortája zsugorodik. Valószínű, hogy előbb-utóbb véget érnek a bő (ingatlanpiaci) esztendők, de senki sem tudja, hogy egy majdani krízis milyen természetű és lefolyású lesz. Fejlesztési potenciálról, Budapest lehetőségeiről és az átalakuló keresletről beszélgettünk.

Tovább »

Vízparti WELL-being karnyújtásnyira a belvárostól

Csuhay Borbála, a Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. értékesítési- és vagyonkezelési igazgatója szerint a BudaPart egyedülálló módon egyesíti a belvárosi és a külvárosi életforma előnyeit. A GATE és a CITY bérbeadásáról, a tömegközlekedés fejlesztéséről, valamint arról beszélgettünk, hogy miként segít megtalálni és megtartani a WELL környezet a legjobb munkavállalókat.

Tovább »