Gyors ajánlatkérés

Kérj egy gombnyomással ajánlatot a kiválasztott irodákról! Az irodák hozzáadásához kattints ikonra!

Kiválasztott irodák:
Nincs kiválasztott iroda
(m2) (m2)

Irodaház szűrő

Bérleti díj (€ /m2/hó)

-

Iroda terület (m2)

-

Munkaállomás ára (db)

-

Munkaállomások száma (db)

Interjú

WING: minden évben új épület

Schőmer Norbert, a WING Zrt. irodafejlesztésekért felelős vezérigazgató-helyettese szerint a cég továbbra is óvatos üzletpolitikát folytat, ami az ő megfogalmazásukban azt jelenti, hogy egyrészt elsősorban marad a „built to suit”, mint fő fejlesztési irány, másrészt azt, hogy évtizedet átívelő terveik vannak, amelyek akkor is finanszírozhatóak, ha véget érne a konjunktúra. A soft landing mellett egy 35 éve kihasználatlan auditóriumban rejlő lehetőségekről és a Liberty irodaház tetejére tervezett kosárpálya ingatlanfejlesztési hasznáról beszélgettünk.

Tovább »

Pók Enikő: a belsőépítészet gyorsan megtérülő befektetés

A fiatal, tehetséges belsőépítész már a saját stúdióját vezeti, és a bátorsága őt igazolja. Tervezett airbnb-t, minőségi irodatereket és lakásokat is. Szenvedély árad a szavaiból, és pontosan érzi és érti az üzleti világ elvárásait. Tudja, hogy mitől lesz komfortérzete a munkavállalónak, és azt is, hogyan lehet ezt sok-sok ötlettel világszínvonalon megvalósítani. Azt szokták mondani, hogy egy kép többet ér ezer szónál. Ebben az esetben ez mindenképpen igaz, ezért feltétlenül kattintsanak a portréra; Enikő munkáiból láthatnak egy összeállítást.

Tovább »

CPI: (T)Rend a lelke mindennek

Simonyi Balázs, a CPI magyarországi bérbeadási igazgatója enged betekintést a cég eredményességének hátterében álló hatékony üzleti modellről, és arról hogyan lehet trend-teremtőként a változások élére állni.

Tovább »

GTC Hungary: indul a Pillar projekt

Gedai Bori, a GTC Hungary deputy country managere szerint ők is profitálnak az egyre tudatosabb és igényesebb bérlői attitűdből. A konjunktúráról, tervezett projektekről és a minőségi irodaházak munkaerőmegtartó szerepéről beszélgettünk.

Tovább »

SPACEFLOW - Olyan terek, amelyek élményt nyújtanak és emlékeket hoznak létre!

A közösségi irodák virágoznak világszerte, amíg az eddig használt egyszerű értelemben vett irodák egyre inkább csak négy falból és egy asztalból állnak. A Spaceflow, egy Cseh startup, akik kihívás elé állítják a képzelőerőnk és a kreativitásunk, hogy megújítsuk az eddigi ingatlanokról alkotott képünket. Készek vagyunk megtervezni az új irodánkat?

Tovább »

A Bartók Udvar II: telt ház, átadás előtt

Székely Ádám, az Infogroup ügyvezető igazgatója szerint a Bartók Ház II. üteme nem véletlenül teltházas már most, a közelgő átadás előtt. Már tervezik a 16 ezer nm-es következő ütemet, és folyamatosan fejlesztik a meglévő házaikat is.

Tovább »

Cushman: A bérleti díjak további növekedésére számítunk

Hegedűs Orsolya MRICS, a Cushman & Wakefield budapesti Head of Advisory & Research pozícióban dolgozó vezetője szerint egyáltalán nem példátlan a mostani konjunktúra. A co-working üzletágban rejlő növekedési tartalékról, a stabilizálódó hozamszintekről, illetve a magyar befektetők étvágyáról beszélgettünk.

Tovább »

CBRE: Most jó bérbeadónak lenni

David M. Johnston MRICS a CBRE főigazgatója, a Tanácsadási és Tranzakciós részleg vezetője szerint a piac a valaha volt leghosszabb pozitív időszakát éli. Mik a következmények? A bérleti díjak nőnek, az ösztönzők csökkennek. A bérlők változó igényeiről és arról is beszélgettünk, hogy miért jó hely a Mercer listáján a 76. helyen szerepelni.

Tovább »