Gyors ajánlatkérés

Kérj egy gombnyomással ajánlatot a kiválasztott irodákról! Az irodák hozzáadásához kattints ikonra!

Kiválasztott irodák:
Nincs kiválasztott iroda
(m2) (m2)

Irodaház szűrő

Bérleti díj (€ /m2/hó)

-

Iroda terület (m2)

-

Munkaállomás ára (db)

-

Munkaállomások száma (db)

Interjú

Bérlői élmények – magasabb szinten

Vincent Vallois MRICS, az Online Real Asset társalapítója - a Spaceflow bérlői élmény- alkalmazás közép-kelet-európai régió partnere - új perspektívából látja a piacot. Az online elérhető Real Assets a közelmúltban indította el a Spaceflow-t Magyarországon; ahol a mostani tökéletes időzítéssel kiváló lehetőséget látnak a kereskedelmi ingatlanok piacának szolgáltatásalapúvá alakításában.

Tovább »

Székely Ádám: A Bartók Udvar lesz Budapest egyik legélhetőbb irodatömbje

Az Infogroup ügyvezetője a Bartók Udvar II irodaház avatóünnepsége kapcsán azt nyilatkozta, hogy semmit sem bíztak a véletlenre, inkább a tudatos tervezés hívei. A cégcsoport eddigi története alapján úgy tűnik, Székely Ádámnak igaza van: a frissen átadott épület 100%-ig megtelt.

Tovább »

Merre tovább irodapiac – helyzetjelentés a CPI szemüvegén keresztül

Simonyi Balázs MRICS, a CPI magyarországi bérbeadási igazgatója szerint a bérleti díjak emelkedése mellett is egyre nehezebb gazdaságosan irodaházat fejleszteni. Az okokról, a piac tervezhetőségéről és arról beszélgettünk, hogy mire elég ma 50 millió euró a befektetési piacon.

Tovább »

Az irodapiac budapesti aranykora

Zeley Csaba, a ConvergenCE vagyonkezelési igazgatója optimista: a nettó abszorpció rekord értéke, az építési fázisban előbérlettel megtelő épületek és az emelkedő bérleti díjak miatt soha olyan jó pozícióban nem voltak a bérbeadással foglalkozó szakemberek, mint most, 2019 végén.

Tovább »

Személyesen tapasztalom, hogy az irodaválasztás HR-stratégiai kérdéssé vált

Szántó Tamara MRICS, a budapesti Cushman & Wakefield iroda partnere és az irodabérbeadási üzletág vezetője úgy látja, hogy a bérlők földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül, mindenhol ugyanazt akarják, és az elkövetkezendő évek egyik nagy kérdése nem más, mint a második generációs épületek sorsa.

Tovább »

A kihasználatlansági ráta további csökkenésére számítok

Nyilatkozta portálunknak dr. Würsching Péter MRICS, a Jones Lang Lasalle Kft. bérbeadási igazgatója, aki szerint néhány trendre érdemes kiemelt figyelmet fordítani: ilyen a WELL minősítési rendszer terjedése, a bérleti díj akár jelentős mértékű növekedése és persze az örök sláger, a lokáció jelentősége.

Tovább »

Ha a bérlői közösség nyitott egy ötletre, mi megvalósítjuk

Nagy Viktor, az IMMOFINANZ magyarországi operatív vezetője szerint a két éve startolt myhive koncepció mára beérett és sikeres: a bérlők értékelik, ha egy sor szolgáltatás az irodaházon belül érhető el, és annak is mérhető haszna van, ha ügyes ötletekkel segítenek új üzleti partnereket szerezni. Mi köze van a munkaerőmegtartás képességének az irodaházakhoz, és hol lesz a következő üzleti negyed – egyebek mellett erről beszélgettünk.

Tovább »

Tilki Róbert: Az ingatlanpiac stabilabb lábakon áll, mint 2008-ban

A Robertson Hungary Kft. ügyvezető igazgatója, Tilki Róbert szerint, a bérlők egyre tudatosabban keresnek, gyakran nem a pénzügyi megfontolások az elődlegesek, ehelyett megpróbálják HR oldalról megközelíteni az iroda-szükségletüket. Emellett arról beszélgettünk, hogy mikor és hogyan tudnak alkudni a bérlők, milyen trendek gyűrűznek be a magyar piacra, és hogy áll a Robertson nevével összefonódott Office Garden fejlesztése.

Tovább »