Gyors ajánlatkérés

Kérj egy gombnyomással ajánlatot a kiválasztott irodákról! Az irodák hozzáadásához kattints ikonra!

Kiválasztott irodák:
Nincs kiválasztott iroda
(m2) (m2)

Irodaház szűrő

Bérleti díj (€ /m2/hó)

-

Iroda terület (m2)

-

Munkaállomás ára (db)

-

Munkaállomások száma (db)

Interjú

Folyamatosan növekvő pályán vagyunk

Nagy Viktor, az IMMOFINANZ magyarországi operatív vezetője szerint az irodapiac nem növekszik a végtelenségig, de szofisztikált szolgáltatási palettával hosszú távon is sikeres lehet egy irodaház üzemeltető. A bérleti díjakról, a myhive-ról és a piac állapotáról beszélgettünk.

Tovább »

A növekedés fontos, de közben profitot is kell termelnünk

Hubert Abt, a Property Systems ügyvezetője szerint, aki állandóan azon töri a fejét, hogy meddig tart a konjunktúra, az ne menjen vállalkozónak. A növekedés korlátairól, a részvénytársasággá alakulásukról és arról beszélgettünk, hogy milyen a szenvedélyes design. A beszélgetés apropóját a cég által fejlesztett NEW WORK Offices napokban megnyílt legújabb centere adja, mely egyben a cég első budai lokációja is.

Tovább »

Két perccel éjfél előtt

Hopka Attilával, az AN Limited Kft, ügyvezetőjével élvezet beszélgetni; úgy alakult, hogy az interjúra egy budapesti autóút közben került sor, és nem volt épület, amire elhaladtunkban rábökve a szakember ne sorolta volna - számokkal nevekkel együtt – a vonatkozó tranzakciókat, két évtizedre visszamenőleg. A piac alakulásáról, a ciklus végéről, az egyedi termékekről és a Budapestben rejlő lehetőségekről beszélgettünk.

Tovább »

Optimista vagyok

Állítja Széll Csaba, a CE LAND Asset Management Ltd. ügyvezető igazgatója, de azt is mondja, hogy a jelenlegi konjunktúra alatt is csak azok a tanácsadók maradnak életben, akik komoly mértékben képesek javítani a hatékonyságukon. Ahogy Ő fogalmazott: „Aki lemarad, az kiesik a versenyből.” Szerinte a bérleti díjak emelkedése határozottan jót tesz az ingatlanszakmának, sőt az egész gazdaságnak. Emellett az SSC-k veszélyeiről, a progresszív építészet esélyeiről, és a várható befektetési trendekről beszélgettünk.

Tovább »

WING: a built to suit marad a fő fejlesztési irány

Schőmer Norbert, a WING irodafejlesztésekért felelős vezérigazgató-helyettese szerint a cég konzervatív üzletpolitikát folytat, fejlesztéseiknek fő irányát továbbra is az előbérletben kiadott, built to suit fejlesztések teszik ki. A kivitelezőkkel kötött kompromisszumokról, a dél-budapesti fejlesztésekről, és arról beszélgettünk, hogy az árak nem nőhetnek az égig.

Tovább »

Dél-Buda Center: állják a versenyt az új irodaházakkal

Boros Attila, a Dél-Buda Centert üzemeltető Büroteam Kft. ügyvezetője szerint a folyamatos korszerűsítés és a változó bérlői igények figyelembe vétele a titka annak, hogy a húszéves épület gyakorlatilag megtelt elégedett bérlőkkel.

Tovább »

BIFLOFT: stílusos irodaház startupoknak és kreatívoknak

A BIFLOFT irodaház 2 perc sétára található a metrótól, és ahogy odaárünk, az épület már első látásra is sugall valami különlegeset. Megépültekor is merésznek számított, és a legjobb elemeket most, a teljes körű felújítás során is megtartották. Az indusztrális dizájnra és a számos egyedi, csak itt látható, „wow” megoldásra még visszatérünk. Úgy tűnik, a tulajdonos magasabb fokozatba kapcsolt, a ház rövidesen élettel telik meg, és ez nem egyfajta kincstári optimizmus. Janák Enikő a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. (BIF) értékesítési vezetője szerint a siker annak köszönhető, hogy alaposan végiggondolt, jól pozícionált és kedvezően árazott termékről van szó, egy sor finom ötlettel fűszerezve.

Tovább »

GTC: maradunk a XIII. kerületben

Robert Snow, a GTC Magyarország Ingatlanfejlesztő Zrt. elnöke szerint a mások által prognosztizált 20€-s bérleti díj nem reális, de a következő két évben még folytatódik a mostani konjunktúra.

Tovább »