Gyors ajánlatkérés

Kérj egy gombnyomással ajánlatot a kiválasztott irodákról! Az irodák hozzáadásához kattints ikonra!

Kiválasztott irodák:
Nincs kiválasztott iroda
(m2) (m2)

Irodaház szűrő

Bérleti díj (€ /m2/hó)

-

Iroda terület (m2)

-

Munkaállomás ára (db)

-

Munkaállomások száma (db)

Interjú

100%-on az Atenor

Püschl Nikolett, az Atenor Group Hungary Kft. Development & Leasing Managere szerint olyannyira lehetséges egyszerre két nagyberuházást menedzselni, hogy hamarosan újabb projekteket is bejelentenek. A meglévő portfóliójuk bővítéséről, értékesítéséről és fejlesztéseik sikereiről beszélgettünk.

Tovább »

Tíz év múlva is itt leszünk

Széll Csaba, a CE LAND cégcsoport alapító partnere és a CE LAND Holding Kft. ügyvezető igazgatója szerint izgalmas átalakulásnak vagyunk részesei: nő a gazdaság, robosztus iramban bővül az irodapiac, de paradox módon a kisebb szolgáltató cégek piaci tortája zsugorodik. Valószínű, hogy előbb-utóbb véget érnek a bő (ingatlanpiaci) esztendők, de senki sem tudja, hogy egy majdani krízis milyen természetű és lefolyású lesz. Fejlesztési potenciálról, Budapest lehetőségeiről és az átalakuló keresletről beszélgettünk.

Tovább »

Vízparti WELL-being karnyújtásnyira a belvárostól

Csuhay Borbála, a Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. értékesítési- és vagyonkezelési igazgatója szerint a BudaPart egyedülálló módon egyesíti a belvárosi és a külvárosi életforma előnyeit. A GATE és a CITY bérbeadásáról, a tömegközlekedés fejlesztéséről, valamint arról beszélgettünk, hogy miként segít megtalálni és megtartani a WELL környezet a legjobb munkavállalókat.

Tovább »

Folyamatosan növekvő pályán vagyunk

Nagy Viktor, az IMMOFINANZ magyarországi operatív vezetője szerint az irodapiac nem növekszik a végtelenségig, de szofisztikált szolgáltatási palettával hosszú távon is sikeres lehet egy irodaház üzemeltető. A bérleti díjakról, a myhive-ról és a piac állapotáról beszélgettünk.

Tovább »

A növekedés fontos, de közben profitot is kell termelnünk

Hubert Abt, a Property Systems ügyvezetője szerint, aki állandóan azon töri a fejét, hogy meddig tart a konjunktúra, az ne menjen vállalkozónak. A növekedés korlátairól, a részvénytársasággá alakulásukról és arról beszélgettünk, hogy milyen a szenvedélyes design. A beszélgetés apropóját a cég által fejlesztett NEW WORK Offices napokban megnyílt legújabb centere adja, mely egyben a cég első budai lokációja is.

Tovább »

Két perccel éjfél előtt

Hopka Attilával, az AN Limited Kft, ügyvezetőjével élvezet beszélgetni; úgy alakult, hogy az interjúra egy budapesti autóút közben került sor, és nem volt épület, amire elhaladtunkban rábökve a szakember ne sorolta volna - számokkal nevekkel együtt – a vonatkozó tranzakciókat, két évtizedre visszamenőleg. A piac alakulásáról, a ciklus végéről, az egyedi termékekről és a Budapestben rejlő lehetőségekről beszélgettünk.

Tovább »

Optimista vagyok

Állítja Széll Csaba, a CE LAND Asset Management Ltd. ügyvezető igazgatója, de azt is mondja, hogy a jelenlegi konjunktúra alatt is csak azok a tanácsadók maradnak életben, akik komoly mértékben képesek javítani a hatékonyságukon. Ahogy Ő fogalmazott: „Aki lemarad, az kiesik a versenyből.” Szerinte a bérleti díjak emelkedése határozottan jót tesz az ingatlanszakmának, sőt az egész gazdaságnak. Emellett az SSC-k veszélyeiről, a progresszív építészet esélyeiről, és a várható befektetési trendekről beszélgettünk.

Tovább »

WING: a built to suit marad a fő fejlesztési irány

Schőmer Norbert, a WING irodafejlesztésekért felelős vezérigazgató-helyettese szerint a cég konzervatív üzletpolitikát folytat, fejlesztéseiknek fő irányát továbbra is az előbérletben kiadott, built to suit fejlesztések teszik ki. A kivitelezőkkel kötött kompromisszumokról, a dél-budapesti fejlesztésekről, és arról beszélgettünk, hogy az árak nem nőhetnek az égig.

Tovább »