Gyors ajánlatkérés

Kérj egy gombnyomással ajánlatot a kiválasztott irodákról! Az irodák hozzáadásához kattints ikonra!

Kiválasztott irodák:
Nincs kiválasztott iroda
(m2) (m2)

Irodaház szűrő

Bérleti díj (€ /m2/hó)

-

Iroda terület (m2)

-

Munkaállomás ára (db)

-

Munkaállomások száma (db)

Interjú

Optimista vagyok

Állítja Széll Csaba, a CE LAND Asset Management Ltd. ügyvezető igazgatója, de azt is mondja, hogy a jelenlegi konjunktúra alatt is csak azok a tanácsadók maradnak életben, akik komoly mértékben képesek javítani a hatékonyságukon. Ahogy Ő fogalmazott: „Aki lemarad, az kiesik a versenyből.” Szerinte a bérleti díjak emelkedése határozottan jót tesz az ingatlanszakmának, sőt az egész gazdaságnak. Emellett az SSC-k veszélyeiről, a progresszív építészet esélyeiről, és a várható befektetési trendekről beszélgettünk.

Tovább »

WING: a built to suit marad a fő fejlesztési irány

Schőmer Norbert, a WING irodafejlesztésekért felelős vezérigazgató-helyettese szerint a cég konzervatív üzletpolitikát folytat, fejlesztéseiknek fő irányát továbbra is az előbérletben kiadott, built to suit fejlesztések teszik ki. A kivitelezőkkel kötött kompromisszumokról, a dél-budapesti fejlesztésekről, és arról beszélgettünk, hogy az árak nem nőhetnek az égig.

Tovább »

Dél-Buda Center: állják a versenyt az új irodaházakkal

Boros Attila, a Dél-Buda Centert üzemeltető Büroteam Kft. ügyvezetője szerint a folyamatos korszerűsítés és a változó bérlői igények figyelembe vétele a titka annak, hogy a húszéves épület gyakorlatilag megtelt elégedett bérlőkkel.

Tovább »

BIFLOFT: stílusos irodaház startupoknak és kreatívoknak

A BIFLOFT irodaház 2 perc sétára található a metrótól, és ahogy odaárünk, az épület már első látásra is sugall valami különlegeset. Megépültekor is merésznek számított, és a legjobb elemeket most, a teljes körű felújítás során is megtartották. Az indusztrális dizájnra és a számos egyedi, csak itt látható, „wow” megoldásra még visszatérünk. Úgy tűnik, a tulajdonos magasabb fokozatba kapcsolt, a ház rövidesen élettel telik meg, és ez nem egyfajta kincstári optimizmus. Janák Enikő a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. (BIF) értékesítési vezetője szerint a siker annak köszönhető, hogy alaposan végiggondolt, jól pozícionált és kedvezően árazott termékről van szó, egy sor finom ötlettel fűszerezve.

Tovább »

GTC: maradunk a XIII. kerületben

Robert Snow, a GTC Magyarország Ingatlanfejlesztő Zrt. elnöke szerint a mások által prognosztizált 20€-s bérleti díj nem reális, de a következő két évben még folytatódik a mostani konjunktúra.

Tovább »

Az első tudatos épület Budapesten

Gereben Mátyás a CPI Hungary country managere szerint a most épülő új Váci úti épületük jövőbe mutató és élményközpontú technológiákat használ – ráadásul ígérete szerint ez nem csupán egy elvárt szlogen. Hogyan lehet kezelni az emelkedő kivitelezési költségeket, miért nem kerestek üzemeltető céget, és miért érdemes tekerni egyet a hallban elhelyezett áram termelő bicikliken? – többek között ezekre kerestük a választ.

Tovább »

Well-being a Duna-parton

Csuhay Borbála, a Property Market Ingatlanfejlesztő értékesítési és vagyonkezelési igazgatója szerint a munkáltatók kiélezett versenyt folytatnak azért, hogy a tehetséges Y-, majd Z-generációs munkavállalókat magukhoz csábítsák és meg is tartsák. Ennek egyik eszköze az irodai környezet minősége. A bérlők változó igényeiről, Dél-Buda szárnyalásáról és a zöldmezős BudaPart fejlesztőire háruló felelősségről beszélgettünk.

Tovább »

A munkaerő és a modern technológiák az irodapiac átalakító erői

Michael Smithing, a Colliers International iroda bérbeadási üzletágának bérbeadó képviseleti vezetőjével a Váci út dominanciájáról, a belváros megújulásáról és a növekedés határairól beszélgettünk.

Tovább »