Gyors ajánlatkérés

Kérj egy gombnyomással ajánlatot a kiválasztott irodákról! Az irodák hozzáadásához kattints ikonra!

Kiválasztott irodák:
Nincs kiválasztott iroda
(m2) (m2)

Irodaház szűrő

Bérleti díj (€ /m2/hó)

-

Iroda terület (m2)

-

Munkaállomás ára (db)

-

Munkaállomások száma (db)

Interjú

Vezető pozíció a hazai ingatlanfejlesztésben

Gedai Bori, a GTC Magyarország vezetője és csapata a tavalyi sikereket követően idén sem unatkozik: építik a Pillart, bővítik a Center Point együttesét, miközben folyamatosan keresik a változó bérlői igényeknek megfelelő fejlesztési lehetőségeket.

Tovább »

Büszkeség és emberközpontúság

Németh László, a Futureal fenntarthatósági vezetője szerint a magyar fejlesztési piac még mindig nagyon hektikus és érzékeny, azonban a fejlesztők és a kivitelezők ma sokkal nagyobb tapasztalattal, tudással és előre mutatóbb megoldásokkal dolgoznak, mint mondjuk 15 éve. Akkor indult a Corvin Sétány, de a Futureal azóta a város számos egyéb pontján is bizonyította felkészültségét. Sok más mellett a Well-ről és a budapesti irodapiacban rejlő további lehetőségekről is beszélgettünk.

Tovább »

Ha megvan az építtető és az építész közötti összhang, akkor ott jó épületek és jó építészet születik

A Futureal-csoport Budapest ONE irodaparkja nyerte el az Europa Design és az EuropaProperty által közösen alapított Az Év Well Projektje 2019 díjat. Ennek kapcsán Radványi Gáborral, a Futureal-csoport főépítészével arról beszélgettünk, hogy melyik munkájukra a legbüszkébb, mi adja egy ház hozzáadott értékét, illetve arról, hogy tervezőként miért nem szabad „csak” épületek létrehozásában gondolkodni.

Tovább »

Scheer Sándor: nem csupán egy irodaházat, hanem egy újabb élhető, városi centrumot hoztunk létre

A díjnyertes Hillside irodaház társfejlesztője az Unione Csoport. Scheer Sándor szerint a sikerhez a „jó időben, jó helyen” alapreceptje mellé még kellett valami más is: a részletek szinte milliméterpontos feltérképezése, igényes előkészítés és kivitelezés, valamint a bérlők igényeinek naprakész ismerete és tiszteletben tartása.

Tovább »

Hol dolgozzak ma? - Az irodaüzemeltetés jövője a mobiltelefon kijelzőjén

Homonnay Péter, az Invensol Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója szerint, akinek már volt a kezében mobiltelefon, annak biztosan nem kell tanítani az általuk fejlesztett SAM applikáció használatát.

Tovább »

Bérlői élmények – magasabb szinten

Vincent Vallois MRICS, az Online Real Asset társalapítója - a Spaceflow bérlői élmény- alkalmazás közép-kelet-európai régió partnere - új perspektívából látja a piacot. Az online elérhető Real Assets a közelmúltban indította el a Spaceflow-t Magyarországon; ahol a mostani tökéletes időzítéssel kiváló lehetőséget látnak a kereskedelmi ingatlanok piacának szolgáltatásalapúvá alakításában.

Tovább »

Székely Ádám: A Bartók Udvar lesz Budapest egyik legélhetőbb irodatömbje

Az Infogroup ügyvezetője a Bartók Udvar II irodaház avatóünnepsége kapcsán azt nyilatkozta, hogy semmit sem bíztak a véletlenre, inkább a tudatos tervezés hívei. A cégcsoport eddigi története alapján úgy tűnik, Székely Ádámnak igaza van: a frissen átadott épület 100%-ig megtelt.

Tovább »

Merre tovább irodapiac – helyzetjelentés a CPI szemüvegén keresztül

Simonyi Balázs MRICS, a CPI magyarországi bérbeadási igazgatója szerint a bérleti díjak emelkedése mellett is egyre nehezebb gazdaságosan irodaházat fejleszteni. Az okokról, a piac tervezhetőségéről és arról beszélgettünk, hogy mire elég ma 50 millió euró a befektetési piacon.

Tovább »